Vorige

Ledvance LED Breedstraler

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Lichtkleur (Kelvin)

Lichtdistributie

Ledvance LED Breedstraler

  • Wattage
  • Lichtkleur (Kelvin)
  • Lichtdistributie

Beschrijving Ledvance LED Breedstraler

Productomschrijving Ledvance Breedstraler

De Ledvance Floodlight is een breedstraler samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de Tüv meetrapporten en de Lumen/Watt verhouding van 100. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de NEN-EN 12464-1 normering. Dit armatuur heeft een hoge lichtopbrengst en wordt geplaatst op zowel vloeren als wanden en wordt veelal toegepast voor het aanlichten van gebouwen, parken, bouwplaatsen en billboards. Dit armatuur is uitstekend buiten toepasbaar, omdat het slagvast, vandaalbestendig (IK07) en water- en stofdicht (IP65) is. Dat houdt in dat het product tegen een stootje kan en minimaal onderhoud nodig heeft in vergelijking tot conventionele armaturen. Met dit opbouwarmatuur halveert u de energiekosten ten opzichte van een conventionele breedstralers met HQL/HPL of HQI/HPI gasontladingslampen.

Tijdens de ontwikkeling is de focus gelegd op het produceren van een armatuur met een strak design en een eenvoudige installatie. Daarom wordt er een beugel meegeleverd voor montage aan de wand en op de vloer. Het armatuur is verkrijgbaar in verschillende wattages: van 20W tot 200W. Dankzij de LED-technologie heeft dit armatuur geen dure losse gasontladingslamp die om de 20.000 uur vervangen dient te worden, maar geïntegreerde premium LED-chips met 50.000 branduren. De levensduur bedraagt daarmee ongeveer 15 jaar in een gemiddelde toepassing. Waar de losse gasontladingslamp haar lichtopbrengst langzaam verliest, houdt het armatuur haar lichtopbrengst door de LED techniek.

Verschillende varianten:

  • Symmetrische lensoptiek; verdeelt de lichtbundel evenredig over een bepaald oppervlakte
  • Asymmetrische lensoptiek; verdeelt de lichtbundel onevenredig over een bepaald oppervlakte. Wordt veelal toepast voor wandmontage.

Service:

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit product is Lampdirect in staat om 3 jaar garantie te geven op dit LED-armatuur. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen