Vorige

Ledvance LED Breedstraler Performance

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Ledvance LED Breedstraler Performance

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Ledvance LED Breedstraler Performance

Goed om te weten

  • Bespaar ruim 90% aan energiekosten
  • 100.000 branduren
  • Warm wit en koel wit
  • Symmetrisch en assymetrisch
  • Sterke breedstraler
  • 5 jaar all-in garantie

Bespaar ruim 90% aan energiekosten

Van plan om de overstap naar duurzame LED verlichting te maken? De breedstralers van deze Ledvance Performance serie zijn de zuinige LED vervanger van halogeenlampschijnwerpers en conventionele ontladingslampen. Je besparing bij de aanschaf van dit opbouwarmatuur is gigantisch; tot wel 90%! Ook zijn vervangings- en onderhoudskosten voor een flinke periode verleden tijd. Qua wattage kun je kiezen uit 100, 150, 200 en 290 Watt! 

100.000 branduren 

Dankzij de meest innovatieve LED technologie is het Ledvance gelukt om deze serie breedstralers te voorzien van een ontzettend lange levensduur. Met liefst 100.000 branduren ben je ruim 34 jaar verzekerd van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. Een ander pluspunt bij deze opbouwarmaturen is de hoge powefactor van >0.90. Die zorgt ervoor dat er gedurende de levensduur vrijwel geen vermogen verloren gaat. 

Warm wit en koel wit 

Je kunt bij deze serie kiezen uit twee verschillende kleurtemperaturen: 3000 Kelvin (warm wit) en 4000 Kelvin (koel wit). Qua toepassingsgebied zijn deze LED breedstralers vooral geschikt voor publieke zones, sportfaciliteiten, de industrie en voor het verlichten van onder andere gevels, reclamezuilen of gebouwen. Heb je vragen over het plaatsen van één of meerdere van deze producten op grote schaal? Bij Lampdirect kun je ook dagelijks terecht voor lichtadvies en lichtplannen! We staan voor je klaar! 

Symmetrisch en Assymetrisch

Deze LED breedstraler is uitgerust met een zeer krachtige lichtbundels, die een enorme lichtopbrengst bezitten. Bij de modellen met een symmetrische lichtbundel (30 gradenwordt de lichtbundel over een gelijk oppervlak verdeeld. Bij de modellen met een assymetrische lichtbundel (45x140 en 55x110 graden) richt de lichtbundel naar een bepaald punt. Dit zie je vaker terug bij breedstralers die tegen een wand gemonteerd zijn. Je kunt met deze Ledvance producten elk gewenst object of een bepaalde ruimte vol in de spotlights zetten. Aansluiten doe je via de 3-polige aansluitkabel. De driver is al intern ingebouwd. 

Sterke breedstraler

Naast zijn lange levensduur en duurzaamheid blinken deze Ledvance breedstralers uit met hun robuustheid. Ze zijn volledig waterdicht en kunnen prima tegen een stootje (IK-08). Dat maakt ze bij uitstek geschikt om buiten te gebruiken. De behuizing is van aluminium en strak afgewerkt. Dimbaar zijn deze breedstralers overigens niet.  

5 jaar all-in garantie

Het verlenen van een goede service is voor ons erg belangrijk. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze producten 5 jaar all-in garantie. Wil je meer informatie ontvangen over deze Ledvance Performance serie? Neem dan contact met ons op

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen