Menu
088 - 31 00 000

Ledvance LED Downlight Slim Round DN210 18W 865 IP20 | Daglicht - Vervangt 2x18W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Ledvance LED Downlight Slim Round DN210 18W 865 IP20 | Daglicht - Vervangt 2x18W

Beschrijving Ledvance LED Downlight Slim Round DN210 18W 865 IP20 | Daglicht - Vervangt 2x18W

Goed om te weten

  • Bespaar ruim 50% aan energie
  • Strak design en daglicht
  • Razendsnelle installatie
  • 3 jaar all-in garantie

Bespaar ruim 50% aan energie

Met de Ledvance LED Downlight Slim Round DN210 zit je voor de komende 12 jaar goed! Niet alleen haal je de kwaliteit en duurzaamheid van a-merk Ledvance in huis. Ook valt je energierekening aanzienlijk lager uit. Omdat dit ronde inbouwarmatuur zelf 18 Watt verbruikt en het conventionele TL-verlichting van 2x18 Watt vervangt, bereik je met de helft minder aan vermogen dezelfde hoge lichtopbrengst. Dat levert dus een energiebesparing van tenminste 50% op. Het energielabel A++ en de 30.000 branduren geven eens te meer aan dat deze Ledvance LED Downlight absoluut zuinig en duurzaam is. 

Strak design en daglicht

Dankzij zijn smalle sierrand en brede lichtbundel van 120 graden past deze LED Downlight Slim perfect in elk systeemplafond. Ook de behuizing van polycarbonaat en de kleurtemperatuur van 6500K (daglicht) geeft dit model een stijlvol karakter. Het daglicht is met name geschikt voor ruimtes en/of werkplekken waar details erg belangrijk zijn. Denk daarbij aan een drukkerij, operatiekamer, laboratorium of een tandartspraktijk. Hoewel dit product spatwaterdicht (IP20) is, kan deze niet buiten worden gebruikt. Het complete overzicht van deze Ledvance DN round serie vind je door op deze link te klikken. 

Razendsnelle installatie

Het installeren is binnen enkele minuten gefixt! Vooraf dien je nog even te checken of de zaagmaat in het plafond hetzelfde is als bij de downlight. Dat is in dit geval 210mm. De driver is al geïntegreerd in het armatuur, dus deze hoef je niet los aan te schaffen. Verder beschikt dit Ledvance inbouwarmatuur over twee stevige rvs klemmen, waarmee de downlight strak op zijn plek blijft zitten. Aansluiten op de netstroom (220-240 Volt) doe je via de 2-polige Push-in connector (PI). Het overstappen op LED verlichting van Lampdirect is direct een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van je oude TL-verlichting. 

3 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect hechten we veel waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Om die reden krijg je bij de aanschaf van deze LED downlight 3 jaar all-in garantie. Wil je een offerte aanvragen voor grotere aantallen of heb je een vraag/opmerking over dit Ledvance product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.