Vorige

Ledvance LED Paneel Performance 60x60cm

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Ledvance LED Paneel Performance 60x60cm

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Ledvance LED Paneel Performance 60x60cm

Goed om te weten

  • Maximale energiebesparing
  • Lange levensduur
  • Toepassingsgebied
  • Kantoorgeschikte optie
  • Innovatief design
  • Garantie

Maximale energiebesparing

De LED panelen van Ledvance zijn berust met het label ‘Performance’ vanwege het feit dat ze het maximale bieden als algemene verlichting voor een variatie aan verschillende gebieden. De Ledvance Performance LED panelen zijn energie-efficiënte vervangers voor conventionele TL armaturen van 4x18W. Met deze LED panelen bespaar je al snel meer dan de helft van je energie!

Lange levensduur

Naast een zeer efficiënt gebruik van energie, gaan de LED armaturen ook een lange tijd mee. In omgevingen waar deze lichtbronnen 8 uur per dag, zes dagen lang aan staan kan dit zich vertalen naar een levensduur van 24 jaar!

Toepassingsgebied

LED panelen zijn toepasbaar als algemene verlichting voor een variatie aan verschillende gebieden. Ze kunnen geïnstalleerd worden in standaard 60x60cm systeemplafonds met smalle inbouwhoogtes in gangpaden, kantines en foyers. Het Ledvance LED paneel met een lage verblindingsgraad is ook toepasbaar in kantoor- en schoolomgevingen.

Kantoorgeschikte optie

Om het comfort te garanderen van werknemers en bezoekers zijn er Europese aanbevelingen voor binnenverlichting opgesteld. Hierin staat onder andere aangegeven wat de maximale verblindingsgraad moet zijn voor kantooromgevingen. Een van de LED panelen in deze groep is uitgerust met een verblindingsgraad van UGR <19, wat het paneel geschikt maakt voor het kantoor!

Innovatief design

De 60x60cm LED panelen zijn ontworpen om een veilige en eenvoudige installatie te ondersteunen. Door de aanwezigheid van een externe driver, is het paneel dunner en zo eenvoudiger plaatsbaar. Daarnaast is de lichtgeleidingsplaat gemaakt met een microstructuur waarbij het materiaal niet vergeelt. Verder zorgt het speciale E-VSA voor verlichting met weinig flikkering.

Garantie

Op de Ledvance Performance LED panelen biedt Lampdirect een garantie van 5 jaar.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen