Ledvance Luchtreiniger UVC Hepa USB

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Ledvance Luchtreiniger UVC Hepa USB

Beschrijving Ledvance Luchtreiniger UVC Hepa USB

Goed om te weten

  • Luchtzuivering op 3 niveaus
  • Desinfectie met LED UV-C techniek
  • Brede toepasbaarheid
  • Energiezuinig en duurzaam

Luchtzuivering op 3 niveaus

De LEDvance UVC HEPA Luchtreiniger is een handige oplossing om ongewenste stofjes, pollen en nare geurtjes uit een omgeving te verwijderen. Hiervoor bevat de luchtreiniger een effectieve HEPA filter (H13). Verder heb je de keuze uit drie reiniging snelheden (laag, medium en hoog), waardoor je te allen tijde de gewenste luchtzuivering hebt. Deze is eenvoudig aan de bovenzijde van het product in te stellen met de aan/uit knop.

Desinfectie met LED UV-C techniek

Naast de standaard luchtzuivering is de UVC HEPA luchtreiniger van LEDvance ook in staat om virussen en bacteriën te elimineren. Tot wel 99,9%! In de luchtreiniger zijn namelijk VIOLEDS UV-C LED’s ingebouwd, die deze virussen en bacteriën binnen een handomdraai hebben uitgeschakeld. Handig toch?

Brede toepasbaarheid

De luchtreiniger is te gebruiken in diverse omgevingen. Je hoeft enkel de USB kabel aan te sluiten op een stekker of te verbinden aan een elektrisch apparaat om de luchtreiniger van stroom te voorzien. Hierdoor kan de LEDvance luchtreiniger worden geplaatst in diverse ruimtes zoals woningen, auto’s en bedrijven. Houdt er wel rekening mee dat het gebruik van een individuele luchtreiniger niet volstaat in grote(re) ruimtes.

Energiezuinig en duurzaam

Een groot voordeel van deze LEDvance UV-C HEPA luchtreiniger is dat deze slechts 4.5W verbruikt. Bovendien gaat deze energiezuinige luchtreiniger wel 20.000 uur mee. Dit betekend dat je ruim 2 jaar bent voorzien van een kwaliteit luchtzuivering als je de luchtreiniger 24 uur per dag aan hebt staan en zelfs langer als je de luchtreiniger minder gebruikt!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.