• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Ledvance Tracklight Spot Compact D100 28W 930 36D FL Grijs

 215,44  177,69 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
Alleen beschikbaar op aanvraag
Alternatief Wil je niet wachten? Bekijk alternatief
Please wait, adding to cart...

Specificaties Ledvance Tracklight Spot Compact D100 28W 930 36D FL Grijs

Beschrijving Ledvance Tracklight Spot Compact D100 28W 930 36D FL Grijs

Goed om te weten

 • Stijlvol en functioneel
 • Voordelen van LED
 • Lange levensduur
 • Toepassingsgebied
 • Aanpasbare positie
 • Beste kleurweergave
 • 3000K: Warm wit
 • Eenvoudige installatie
 • 5 jaar garantie

Stijlvol en functioneel

De Ledvance Compact D100 Tracklight spot, of LED railspot, is de ideale balans tussen stijlvol design en functie. Het ontwerp van de betongrijze railspot maakt de railspot ideaal voor gebruik in omgevingen met hoogwaardig interieur. Het verkleinde formaat van de spots zorgt ervoor dat niks afleidt van de objecten die ze verlichten. Verder ervaar je amper flikkering door het speciale elektronische voorschakelapparaat en is het berust met een 3-fase adapter. Hierdoor is het bruikbaar met de meest gangbare railprofielen.

Voordelen van LED

Door de integratie van LED technologie ervaar je voordelen zoals een laag energieverbruik en een lange levensduur waarbij vervangings- en onderhoudskosten veel minder zullen zijn vergeleken met de conventionele HID lampen die ze vervangen. De initiële investering is hierdoor zo snel mogelijk terugverdiend.

Lange levensduur

Met een levensduur van maar liefst 80.000 uur zijn deze spots voor een zeer lange tijd inzetbaar. Wanneer deze railspots gemiddeld 10 uur per dag aanstaan, resulteert dit in een totale levensduur van bijna 22 jaar!

Toepassingsgebied

De Ledvance Compact D100 railspot is door de aanpasbaarheid, gradenbundel van 36° en optimale kleurweergave ideaal als accentverlichting in de detailhandel, hotels, restaurants en winkels met hoogwaardig interieur.

Aanpasbare positie

Wanneer je de Ledvance railspot in je omgeving plaatst, kun je zelf bepalen waar het licht naar schijnt. Zo kan de spot 350° gedraaid worden en is het ook 90° kantelbaar. Zo bepaal jij de perfecte positie. 

Beste kleurweergave

Het licht dat uitgestraald wordt door de Ledvance LED railspot heeft een kleurweergave van 90 Ra. Dit betekent dat de kleuren van verlichte objecten het meest natuurgetrouw worden afgebeeld. Een rode trui in een winkel zou binnen dan ook dezelfde kleur rood hebben als buiten in natuurlijk daglicht. 

3000K: Warm wit

Naast een hoogwaardige kleurweergave, bevat de Ledvance LED railspot een warm witte lichtkleur. Hiermee wordt een aangename sfeer gecreëerd voor bezoekers en krijgen producten in winkels een aantrekkelijke uitstraling.

Eenvoudige installatie

Wanneer je overstapt van conventionele railspots naar LED railspots, kun je met de Ledvance railspots verzekerd zijn van een vlugge en eenvoudige installatie. Zo komen de Ledvance railspots inclusief 3-fase adapter waardoor je ze eenvoudig kan gebruiken met gangbare profielen, zoals de NORLUX, GLOBAL, NUCO en NORDIC.

5 jaar garantie

Bij Lampdirect bieden we voor de Ledvance Railspot Compact D100 een all-in-garantie van 5 jaar.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000