Vorige

Levering

Na plaatsing wordt uw bestelling direct verwerkt. Heeft u op werkdagen voor 23.00 besteld? Dan worden uw producten, mits voorradig, de volgende werkdag geleverd. Vanaf €100,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis verzonden. Onder de €100,- excl. BTW betaalt u €4,95 voor de verzending. Als u voor 23.00 uur bestelt, dan wordt uw aankoop de volgende dag verzonden, zelfs op maandag. Zondag voor 23.00 uur besteld, is maandag bezorgd! LED-lampen shoppen - ook op zondag! (Alleen voor pakketten kleiner dan 80x50x40cm)

Track & trace

Na verzending ontvangt u een track & trace link om uw bestelling te volgen.

Niet thuis?

Zakelijk:

De pakketbezorger doet in totaal 3 afleverpogingen (uiteraard ontvangt u hiervan een bericht). Bent u 3 keer niet aanwezig? Dan wordt het pakket retour gezonden naar ons en nemen wij contact met u op.

Particulier:

De pakketbezorger laat een bericht achter, u kunt een nieuwe afleverafspraak maken. Ook heeft u de keuze om het pakket af te halen op één van de vele afhaalpunten. Maakt u geen keuze en reageert u niet op de herinneringen? Dan wordt het pakket retour gezonden naar ons en nemen wij contact met u op.

 

Perfecte levering gegarandeerd

Verlichting is fragiel. U hoeft zich hier echter geen zorgen om te maken. Wij garanderen een bestelling die perfect bij u aankomt. Zo niet, dan lossen wij dat met u op. Neem binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling of constatering van het probleem contact met ons op.
loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen