Autoshowroom verlichting nodig?

Wij helpen jou om je auto's in je showroom te laten stralen.

Wat heb ik nodig voor goede autoshowroom verlichting?

In een autoshowroom is de juiste verlichting cruciaal om die nieuwe auto's in de schijnwerpers te zetten. Het is belangrijk dat de auto's direct in het oog springen en aantrekkelijk zijn voor klanten. Tegelijkertijd zijn hier ook vaak werkplekken voor verkoopadviseurs gerealiseerd. Maar waar moet je dan zoal aan denken?

  • Heb ik voor de werkplekken andere armaturen nodig dan voor de rest van de showroom?
  • Welke lichtkleur en kleurweergave laat de auto's het beste uit de verf komen?
  • Hoe voorkom ik ongewenste shaduwen in mijn showroom?

Met ons advies kom je verder

Het enige wat daarvoor nodig is, is een simpel telefoontje! Daarin kunnen we je vaak al het juiste advies geven. Toch kan het soms zijn dat we toch nog wat meer informatie nodig. Mocht dat het geval zijn, dan komt er een expert bij jou langs om het pand te bekijken.

Ben je nog op zoek naar autoshowroom verlichting? Onze collega Melissa staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel haar op het onderstaande telefoonnummer of vul het formulier in en Melissa neemt contact met je op.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Je autoshowroom verlichting in huis in 1 of 2 stappen!

Telefonisch lichtplan

 

Via een telefonisch gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw autoshowroom. Op basis van dit gesprek maken we een lichtplan.

Bezoek van een expert

Soms is een project wat complexer en is het daarvoor belangrijk dat een adviseur op locatie komt kijken om het juiste plan voor je op te stellen. En dan kun je ook nog de bestelling bij ons plaatsen!

Zorgeloze overstap

Het lichtadvies is klaar en jij weet precies waar je aan toe bent. Maar maak je je zorgen over hoe je de verlichting moet installeren? Ga dan voor onze installatieservice!

Wat houdt een bezoek op locatie in?

Onze adviseur komt naar jouw pand om een schets te maken van de situatie. Het interieur en welke auto's er staan zijn mede bepalend voor de juiste verlichting. Bij de werkplekken voor de verkoopadviseurs heb je weer andere armaturen nodig dan bij het autoassortiment. Op basis daarvan maken we een lichtadvies voor jou waarbij de auto's uitblinken. Alle Europese lichtnormen zijn van toepassing op deze verlichting, waardoor je verzekerd bent van goed werkende en veilige verlichting. Daarnaast kun je ook nog optioneel gebruikmaken van onze andere diensten: een lichtplan (technische tekening van de armaturen), een energiescan (berekening van de terugverdientijd van de verlichting) en ook kunnen we demo's jou ophangen. Zo weet jij precies hoe de verlichting eruit komt te zien!

Waar kunnen jullie verder mee helpen?

Nu je een lichtadvies en lichtplan in handen hebt, kun je beginnen! Heb je toch nog wat twijfels over hoe je dit moet uitvoeren? Ook deze zorg kunnen we je uit handen nemen.

  • Levering. Wij kunnen de armaturen leveren. Zo ben je verzekerd van de juiste verlichting.
  • Montage. Onze partners kunnen de verlichting in jouw pand installeren. Meer weten? Bekijk dan deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise is iedereen bij ons aan het juiste adres: bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en ook installateurs. Onze experts helpen jou aan hoge kwaliteit verlichting die ook nog eens duurzaam zijn. De Europese NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen zijn ook bij de ontwikkeling van deze verlichting meegenomen. Ook de noodverlichting voldoet aan alle eisen. Zo ga jij voor topverlichting waar je op kunt rekenen.Weet je al welke autoshowroom verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?