Bakker verlichting nodig?

Zo laat je je brood er op zijn best uitzien!

Wat zijn mijn opties voor bakker verlichting?

In een bakkerij is het belangrijk dat je brood er vers uitziet, maar er zijn ook nog andere redenen. Met de juiste verlichting kun je ervoor zorgen dat je brood langer goed blijft. Door te kiezen voor Premium Food LED modules verleng jij de houdbaarheid van je producten. Maar toch kan het zijn dat je hierover vragen hebt, zoals de volgende:

  • Hoe houd ik mijn producten het meest vers?
  • Welke lichtkleur laat mijn brood er het aantrekkelijkst uitzien?
  • Welke armaturen zijn het meest geschikt?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij kunnen je helpen jouw producten het beste uit te lichten op de toonbank. Onze expert Melissa staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je het beste advies te geven. Neem contact op met Melissa via het onderstaande telefoonnummer of vul het formulier in!

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 of 2 stappen de perfecte bakker verlichting!

Lichtadvies via telefoon

We bellen je om te kijken wat er nodig is om je bakkerij het beste te verlichten. Op die manier kunnen wij je het beste lichtadvies geven.

Afspraak op locatie

Soms is een vraagstuk net te complex om alleen via de telefoon te bespreken. Dan komt onze expert bij jou op bezoek om de situatie met de eigen ogen te zien. 

Overstap zonder problemen

Met een uitgebreid lichtadvies nemen we je alle zorgen uit handen. Maar we kunnen je ook met andere zaken helpen, zoals het leveren en zelfs het installeren van de verlichting.

Wat houdt een bezoek op locatie in?

Wij komen bij jouw pand langs om je huidige verlichting, de inrichting van je bakkerij en het assortiment te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij bepalen welke armaturen geschikt zijn voor jouw bakkerij.  Zo zullen jouw klanten met plezier jouw winkel binnenlopen en jouw brood niet kunnen weerstaan! Daarnaast kan onze adviseur ook een berekening maken in hoeveel tijd je de investering weer terugverdiend hebt, maar niet alleen dat! Met een technische tekenen kan hij laten zien waar de verlichting komt te hangen. Door middel van demo's krijg je ook een goed beeld van hoe de verlichting eruit komt te zien. Zo ontzorgen we jou geheel op je reis naar (duurzame) LED verlichting waar je nog lang plezier van zult hebben!

Hiermee kunnen we je ook helpen...

Lijkt de overstap je maar ingewikkeld? Dat hoeft niet! Wij kunnen je alle zorgen uit handen nemen met de volgende aanvullende diensten.

  • Bestellen. Je kunt heel gemakkelijk je bakker verlichting door ons laten bestellen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste armaturen krijgt!
  • Installatie. Wij hebben een groot netwerk aan partnerinstallateurs die de verlichting bij jou kunnen installeren. Lees meer op deze pagina.

Waarom Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Wij zijn toonaangevend in de lichtindustrie en hebben vele professionele klanten, waaronder bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met de zakelijke wereld. Wij zorgen ervoor dat de normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) toegepast is op al onze verlichting, waardoor je verzekerd bent van veilige en duurzame verlichting. Ook onze noodverlichting voldoet aan alle normen en is daardoor uitermate geschikt voor professionele omgevingen!Weet je al welke bakker verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?