Bloemist verlichting nodig?

Met onze hulp verander je je pand in een mooie en sfeervolle winkel!

Wij bieden je diverse mogelijkheden voor bloemist verlichting

Voor jou als bloemist is het cruciaal dat jouw bloemen en planten eruit springen en dat hun kleuren goed uit de verf komen. Daar kunnen wij bij helpen! Met de juiste verlichting presenteer je je bloemen op de beste manier! Maar in de tussentijd kun jij nog met vragen zitten, zoals:

  • Welke kleurweergave heb ik nodig om de kleuren eruit te laten springen?
  • Welke lichtkleur is perfect voor mijn bloemenassortiment?
  • Welke armaturen zijn het meest geschikt?

Wij helpen je op weg

Met onze hulp vind jij de perfecte verlichting voor je bloemisterij waar je je klanten warm kunt onthalen en je bloemen en planten in de schijnwerpers kunt zetten. Onze adviseur Melissa beantwoordt graag al je vragen en geeft je het perfecte advies voor jouw zaak. Bel Melissa via het telefoonnummer of vul het contactformulier in.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Wij bezorgen je 1 of 2 stappen de juiste bloemist verlichting!

Telefonische hulp

Wij nemen telefonisch contact met je op en geven je zo het beste advies voor jouw bloemisterij. 

Locatiebezoek

Om je echt het beste advies te kunnen geven, kan het soms zijn dat het het beste is om het pand te komen bezichtigen. 

Compleet ontzorgd

Na dit lichtadvies weet jij precies waar je aan toe bent. Daarnaast kun je ook nog gebruikmaken van onze andere diensten. Wij kunnen de verlichting leveren, maar ook voor jou installeren.

Wat doen we bij een bezoek op locatie?

Om tot een goed lichtadvies te komen, is het belangrijk om een beeld te krijgen van jouw pand. De grootte van het pand, de inrichting en het assortiment zijn daarbij leidend. Zo creëren we een winkel waar al je bloemen en planten tot hun recht komen en die klanten trekt. Maar we bieden meer diensten aan. Met een lichtplan wordt precies laten zien waar de verlichting geplaatst wordt. Met een energiescan wordt berekend hoe snel je de investering weer terugverdiend hebt. En met demo's zie je precies hoe de verlichting eruit kom te zien. Zo kun jij met een gerust hart overstappen op duurzame LED verlichting.

We hebben ook nog aanvullende opties... 

Je hebt het lichtadvies in handen, maar vind je het nog een te grote stap om zelf het advies te implementeren? Wij helpen je uit de brand! Om je compleet te ontzorgen, bieden we ook nog de volgende diensten aan:

  • Besteling plaatsen. De bloemist verlichting in het lichtadvies kun je bij ons bestellen en door ons laten leveren. Ideaal!
  • Verlichting installeren. Onze partnerinstallateurs kunnen de armaturen bij jou installeren. Neem contact met ons op via deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Dankzij onze jarenlang ervaring in de lichtwereld zijn wij experts op het gebied van verlichting en kunnen wij je uitstekend helpen. Of het nu om bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen of installateurs gaat, onze deur staat voor iedereen open. Onze verlichting voldoet aan alle Europese NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen. Onze noodverlichting voldoet ook aan alle eisen. Zo kun jij er zeker van zijn dat je verlichting optimaal werkt en jouw bloemen in het zonnetje zet.Weet je al welke bloemist verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?