Horeca verlichting nodig?

Wij geven lichtadvies dat past bij je horecaconcept en gasten laat genieten.

Welke horeca verlichting komt het beste tot zijn recht?

Welke verlichting je in horecapanden dient te gebruiken, hangt in grote mate af van de sfeer die je wilt bereiken. Ontspannen en knus of juist fris en open? Dit verschilt ook per type gelegenheid en voor de diverse ruimtes die in het pand aanwezig zijn.

  • Welk type verlichting plaats ik bij werkstations, tafels en/of terrassen?
  • Welke lichtkleur en lichtsterkte sluiten aan op mijn horecaconcept?
  • Zijn meerdere lichtconcepten in één mogelijk en wat komt daar qua installatie bij kijken?

Wij geven je graag advies!

We nodigen je graag uit voor een gesprek. Als we een idee hebben van je horecapand en -thema, is een lichtadvies op maat immers zo opgesteld. Heb je specifieke wensen voor je verlichting? Onze lichtadviseur staat klaar om ter plaatse een kijkje te nemen.

Neem contact op met onze expert, Melissa. Zij voorziet je graag van de juiste informatie via een telefonisch gesprek of e-mail, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Krijg een horeca verlichting advies in 1 à 2 stappen!

Telefonisch verlichtingsontwerp

We baseren ons lichtadvies niet alleen op de afmetingen en thema in je horecapand, maar nemen ook in acht welke voorkeuren je hebt wat betreft lichtopties, gebruik en beheer.

Persoonlijk bezoek

Is een telefoontje niet afdoende? Onze lichtadviseur komt een kijkje nemen. Deze heeft kennis van je branche en geeft je de optie meteen een bestelling te (laten) plaatsen.

Compleet verzorgd

Ons advies vertelt je de aanbevolen horeca verlichting en geeft je enkele praktische tips. Deze service is uit te breiden met onze installatiehulp, wat jou wat werk uit handen neemt!

Wat zijn de voordelen van een bezoek op locatie? 

Onze lichtadviseur stelt vast wat er qua lichtinstallatie aanwezig is en wat de afmetingen zijn van je horecapand. Met oog op de geldende verlichtingsnormen en de specifieke behoeften van jou als eigenaar of medewerker, wordt op basis hiervan een lichtadvies opgesteld. Deze raad stelt je in staat om de focus en veiligheid van het personeel te waarborgen, en om de beleving van gasten te optimaliseren. Kortom, alles wat je restaurant, hotel of uitgaansgelegenheid nodig heeft! Optioneel kun je gebruik maken van onze aanvullende diensten? Dit betreffen een lichtplan (technische plattegrond van de verlichtingsoplossing), een energiescan (berekent de terugverdientijd van je investering) en/of een plaatsing van demo's!

De mogelijke vervolgstappen na het advies …

Ons verlichtingsadvies is eenvoudig om te zetten naar duurzame horeca verlichting in je pand. Geef een seintje aan je contactpersoon en deze kan direct stappen ondernemen betreft de:

  • Levering van topkwaliteit horeca verlichting. Direct uit onze webshop of speciaal op aanvraag.
  • Installatie. Lees alles over onze installatieservice op deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke horeca verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?