Industrie verlichting nodig?

Wij hebben voor iedere industriële omgeving een passend verlichtingsadvies.

Twijfel je welke industrie verlichting het beste past in je pand?

Heb je een productiehal, magazijn of logistiek centrum? Dan heb je keuze uit vele LED armaturen voor industrie verlichting. Dit brede assortiment kan ook vragen bij je oproepen:

  • Welke type verlichting past het beste in mijn productiehal of opslagruimte?
  • Is de lichtopbrengst van het armatuur voldoende met oog op de plafondhoogte?
  • Loop ik bij de installatie tegen mogelijke aanpassingen aan in de infrastructuur?

Wij kunnen je helpen!

Met één telefoontje voorzien we je in vele gevallen al van een geschikt industrie verlichtingsadvies. Is dit niet afdoende, dan komt onze lichtadviseur graag een keertje bij je langs.

Wil je een gesprek plannen met onze expert Melissa? Je kunt altijd contact met haar opnemen. Komt het momenteel niet gelegen? Laat dan een e-mail- of terugbelverzoek voor ons achter.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


De juiste industrie verlichting in 1 of 2 stappen!

Telefonisch verlichtingsadvies

We brengen in kaart met wat voor type industrieel pand we te maken hebben. Hiervoor stellen we een professioneel advies op dat aansluit op je persoonlijke verlichtingswensen.

Afspraak op locatie

Is je project wat complexer, dan komt er een lichtadviseur bij je langs. Deze heeft kennis van de normen omtrent industrie verlichting. Je kunt direct een order bij ons in gang (laten) zetten.

Volledig gefaciliteerd

Ons verlichtingsadvies geeft je inzicht in de te gebruiken armaturen inclusief tips. Wil je dat we ook de installatie voor je uit handen nemen? We hebben een handige installatieservice!

Heb je profijt van een bezoek door onze lichtadviseur?

Absoluut! Onze lichtadviseur neemt namelijk de huidige infrastructuur en afmetingen van je pand in overweging om een passend LED industrie verlichtingadvies aan je voor te leggen. Dit in samenhang met de geldende verlichtingsnormen en de specifieke behoeften die je als bedrijf hebt. Oftewel, alles wat je productiehal, magazijn of logistiek centrum nodig heeft om de veiligheid van het personeel te garanderen en de focus van medewerkers op een hoog niveau te houden. Interesse in extra services? Of je nu een lichtplan (technische plattegrond van de lichtoplossing), een energiescan (berekent de terugverdientijd van je investering) en/of plaatsing van demo's nodig hebt, onze adviseur regelt het voor je!

En er is meer waarvoor je bij ons terecht kunt …

Een doordacht verlichtingsadvies draagt bij aan een duurzame industriële omgeving, maar daar houdt het niet op! Je contactpersoon helpt je bij de realisatie van dit advies met de volgende diensten:

  • Levering van de juiste industrie verlichting. Met een all-in garantie tot wel 5 jaar, ben je verzekerd van topkwaliteit verlichting.
  • Installatieservice. Wij hebben een netwerk van installatiepartners, waarover je op deze pagina meer kunt lezen.

Waarom Lampdirect als lichtadviseur?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Onze dienstverlening richt zich op bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs staan wij ter beschikking. Hiervoor zijn wij al jaren marktleider van professionele verlichting. Een deskundig verlichtingadvies heeft zo zijn voordelen. Het ondersteunt je bijvoorbeeld bij het bewerkstelligen van een duurzame en energiezuinige lichtoplossing in je pand. Bovendien draagt het bij aan een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. Ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit? Onze aanbevelingen zijn in lijn met de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Ook noodverlichting wordt conform toegepast.Alles over industrie verlichting


Weet je al welke industrie verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?