Kantine verlichting nodig?

Wij helpen een prettige sfeer in de kantine te creëren voor jouw werknemers.

Welke kantine verlichting is geschikt voor mijn pand?

Een kantine is een belangrijke plek waar jouw werknemers bij elkaar komen voor ontspanning. Tegelijkertijd zijn er ook veel kantines met werkplekken waar werknemers kunnen werken of kunnen vergaderen. Daarbij is de juiste verlichting ontzettend belangrijk. Bij de ene kantine passen designlampen beter, bij de andere panelen.  Dit roept natuurlijk een hoop vragen op.

  • Met welke armaturen creëer ik de juiste sfeer?
  • Passen lampen met een sensor beter bij mijn situatie?
  • Welke lichtkleur is geschikt voor kantines?

Bij ons ben je in goede handen!

Door middel van een simpel telefoontje kunnen wij vaak al veel vragen beantwoorden. Is dat nog niet voldoende? Dan komt onze expert bij jou op bezoek om tot het juiste advies te komen. Vul het formulier in om je door ons terug te laten bellen of stuur ons een e-mail. Wij staan voor je klaar!

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Wij regelen je kantine verlichting in 1 à 2 stappen!

Telefoongesprek

Door middel van een telefoontje winnen we informatie bij jou in. Op deze manier kunnen we je een persoonlijk lichtadvies geven.

Op bezoek

Het kan voorkomen dat een telefoontje niet voldoende is om genoeg informatie te krijgen over jouw pand. Dan komt onze expert bij jou langs om het pand te bekijken. Als extra bonus kun je ook de verlichting door ons laten leveren!

Geen zorgen

Wij zorgen ervoor dat jij een geschikt lichtplan voorgeschoteld krijgt. Naast het feit dat wij de producten ook kunnen leveren, hebben we ook partners die de verlichting kunnen installeren!

De voordelen van een bezichtiging op locatie

Als onze expert bij jouw bedrijf langskomt om het pand te bekijken, kunnen wij dit verwerken in het lichtadvies en je zo het beste helpen. Op deze manier creëer je altijd de gewenste sfeer in jouw kantine, waar werknemers graag zullen komen om stoom af te blazen. En een kantine met mooie lampen is ook een ideaal visitekaartje voor jou als bedrijf! Heb je nog behoefte aan aanvullende diensten? Ook daar kunnen we je bij helpen. Onze adviseurs kunnen een lichtplan voor je opstellen (een lichtplan is een technische tekening van de verlichting), maar we bieden ook een energiescan aan (zo bereken je snel in hoeveel tijd je de investering terugverdiend hebt). Heb je nog twijfels over de verlichting en wil je deze graag in het echt zien? Geen probleem! Wij kunnen ook demo's plaatsen. We zorgen ervoor dat elke klant tevreden is!

Dit bieden we allemaal aan...

Met ons lichtadvies zorg jij ervoor dat je werknemers kunnen genieten van een comfortabele kantine die óók nog eens duurzaam is. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een groenere wereld. Vraag je je nu af hoe je dit lichtadvies uit moet voeren? Geen nood! Desgewenst helpen we je verder en kunnen we je van A tot Z compleet ontzorgen.

  • Plaats een order bij ons. Wij kunnen de producten ook leveren, waardoor je je hier geen zorgen meer om hoeft te maken.
  • Onze partner installeert de verlichting. Wij hebben een groot netwerk aan partnerinstallateurs die de producten kunnen installeren. Wil je meer weten? Lees dan deze pagina.

Waarom zou je kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Met een groot portfolio aan projecten en een groot netwerk van installateurs kunnen wij ieder bedrijf of organisatie, hoe groot of klein dan ook, voorzien van de beste LED verlichting. VVE's, stichtingen, verenigingen of installateurs, onze deur staat open voor iedereen. Duurzame verlichting van hoge kwaliteit is door ons voor iedereen binnen handbereik. Omdat kwaliteit voor ons hoog in het vaandel staat, gelden ook de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) voor al onze producten. En onze noodverlichting voldoet ook aan alle eisen. Zo kunnen je werknemers met een gerust hart in je kantine vertoeven!Weet je al welke kantine verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?