Kantoor verlichting nodig?

We bespreken een lichtadvies dat perfect bij je kantoorpand past.

Kun je wat handvaten gebruiken voor je kantoor verlichting?

Ieder kantoor is anders ingericht. Je hebt te maken met werkplekken, vergaderruimtes of misschien wel flexplekken. Hoe je kantoor verlichting het meest efficiënt in kunt richten, kan daarom wat twijfelpunten met zich meebrengen:

  • Sluit de gekozen verlichting aan op de bezetting in de kantoor- en overlegruimtes?
  • Bieden de gekozen armaturen adequaat licht (lumen en lichtkleur) zonder lichthinder?
  • Brengt de LED oplossing extra installatiewerkzaamheden met zich mee?

Geef ons een belletje!

Een passend advies voor je kantoor verlichting is vaak al met een telefoontje geregeld. Heb je speciale wensen, dan kan een bezoek door onze lichtadviseur net wat meer duidelijkheid geven.

Je kunt eenvoudig contact opnemen met onze collega Melissa. Komt het niet meteen uit? Laat je terugbellen of terugmailen.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Kantoor verlichting? Dat is geregeld in 1 à 2 stappen!

Telefonisch advies

We bespreken om wat voor pand het gaat en wat je behoeften zijn qua kantoor verlichting. Hierop baseren wij ons ontwerp. Indien nodig, komen we op afspraak bij je langs.

Bezoek op locatie

De lichtadviseur heeft kennis van de verlichtingseisen voor je kantoorpand en komt langs voor een solide lichtadvies. Je kunt de producten direct bij ons (laten) bestellen.

Volledig ontzorgd

Je krijgt te horen welke verlichting het beste tot zijn recht komt in je pand inclusief enkele handige praktische tips. De installatie kun je via ons regelen of door een eigen partij laten uitvoeren.

Ben je gebaat bij een bezoek van onze lichtadviseur?

Jazeker! Onze lichtadviseur is niet alleen een expert op het gebied van LED en de verlichtingseisen in kantoren, maar is ook direct je vaste contactpersoon. Hij of zij stelt vast wat voor verlichting je kantoorpand nodig heeft om de motivatie en het comfort van je personeel te verbeteren. Heb je hierbij specifiek wensen of eisen, dan zorgen wij dat deze worden meegenomen in het ontwerp. Heb je behoefte aan een lichtplan (technische plattegrond van de lichtoplossing), een energiescan (berekent de terugverdientijd op je investering) en/of plaatsing van demo's? Onze adviseur regelt het voor je!

Waarvoor je nog meer bij ons terecht kan …

Een gedegen lichtwerp helpt je bij het realiseren van een duurzaam kantoorpand, maar je bent er dan nog niet! Je contactpersoon helpt je dit ontwerp te verwezenlijken met de volgende services:

  • Levering van de kantoor verlichting. Deze verlichting is van hoge kwaliteit en heeft een all-in garantie tot wel 5 jaar.
  • Hulp bij installatie via onze partners. Hierover kun je op deze pagina meer lezen.

Waarom Lampdirect als lichtadviseur?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Al vele jaren zijn wij toonaangevend in de professionele verlichtingssector. Niet alleen voor bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs staan wij klaar. Een professioneel lichtadvies helpt je om op een duurzame en energiezuinige manier de toekomst tegemoet te gaan. Dergelijk verlichtingsoplossingen zorgen namelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. Bovendien voldoen onze adviezen aan de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten), evenals de vereisten voor noodverlichting.Alles over kantoor verlichting


Weet je al welke kantoor verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?