Kapsalon verlichting nodig?

Het juiste licht laat niet alleen verfkleuren en kapsels stralen, maar ook je klant.

Hoe wij je kunnen helpen met kapsalon verlichting?

Als kapper ligt je focus natuurlijk op het knippen en verven van haren, maar ook verkoop kan een rol spelen. Hoe je kapsalon verlichting dient in te richten, is daarom afhankelijk van het volgende:

  • Heb ik enkel verlichting nodig voor werkplekken of ook voor wachtruimtes en/of vitrines?
  • Zijn mijn werkplekken multi-fuctioneel of specifiek voor knippen of verven?
  • Heb ik een vaste indeling of dient mijn verlichting flexibel te zijn in plaatsing of gebruik?

Wij nemen je twijfel weg!

Een passend advies is vaak al met een telefoontje geregeld. Heb je speciale wensen voor je kapsalon verlichting, dan kan een bezoek op locatie net wat meer duidelijkheid geven.

Je kunt eenvoudig contact opnemen met onze lichtadviseur Melissa. Is nu niet het juiste moment? Laat je terugbellen of terugmailen.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 à 2 stappen naar een kapsalon verlichting advies!

Telefonische aanbevelingen

We zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van je zaak en de werkplekken die aanwezig zijn. Laat vooral blijken als je specifieke wensen hebt. Zo komen wij tot een lichtadvies op maat.

Bezoek op locatie

Onze lichtadviseur komt langs als het project net wat complexer van aard is. Deze heeft kennis van je branche. Je kunt je kapsalon verlichting direct bij ons (laten) bestellen.

Volledig ontzorgd

We communiceren welke verlichting je kapsalon nodig heeft, inclusief enkele praktische tips. Heb je de verlichting, dan bieden wij optioneel een extra service: hulp bij installatie!

Wat komt kijken bij een bezoek op locatie?

Dat heeft twee kanten! Enerzijds wordt er een tour door de kapsalon genomen om een beeld te krijgen van de huidige verlichtingsinstallatie alsmede de wensen voor (het gebruikt van) de verlichting. Dit geeft inzicht in de mogelijkheden of wat nog nodig is om de beste kapsalon verlichting te plaatsen. Dit advies wordt daarbij toegespitst op de geldende verlichtingseisen om personeel zonder lichthinder hun werk uit te laten voeren. Maar ook met de juiste kleurweergave om de verwachtingen van bijvoorbeeld verfkleuren bij de klant waar te maken. Wil je graag al een beter beeld krijgen van ons lichtadvies? Vraag een lichtplan (technische plattegrond van de lichtoplossing), een energiescan (berekent de terugverdientijd op je investering) en/of een plaatsing van demo's aan bij je lichtadviseur!

Waarvan je vervolgens gebruik kunt maken …

Met ons lichtadvies ben je er nog niet! De kapsalon verlichting dient ook nog in je pand geplaatst te worden. Samen met je contactpersoon kun je direct afspraken maken over de:

  • Levering van de verlichting. Wij hebben de juiste kapsalon verlichting: hoge kwaliteit en met een all-in garantie tot wel 5 jaar.
  • Installatie via onze partners. Hierover kun je meer terugvinden op deze pagina.

Waarom een lichtadvies bij Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Al vele jaren zijn wij toonaangevend in de professionele verlichtingssector. Niet alleen voor bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs staan wij klaar. Een professioneel lichtontwerp helpt je om op een duurzame en energiezuinige manier de toekomst tegemoet te gaan. Dergelijk verlichtingsoplossingen zorgen namelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. Bovendien voldoen onze adviezen aan de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten), evenals de vereisten voor noodverlichting.Weet je al welke kapsalon verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?