Magazijn verlichting nodig?

Wij helpen je efficiënt te verlichten en veiligheid te garanderen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je magazijn verlichting?

De keuze voor de juiste magazijn verlichting kan wat vragen bij je oproepen. Al helemaal als je de overstap maakt van conventioneel naar LED. Bovendien heb je de keuze uit meerdere armaturen, die mogelijk extra voordelen bieden in gebruik / beheer:

  • Welke magazijn verlichting past het beste bij de indeling van mijn pand?
  • Heb ik de juiste lichtopbrengst gekozen voor de plafondhoogte?
  • Kan ik een installatie plaatsen die werkt per zone of verlicht bij beweging?

Wij staan voor je klaar!

Melissa helpt je graag een handje verder via telefoon of e-mail. Net wat jouw voorkeur heeft. Je hoeft alleen een geschikt moment te kiezen en zij voorziet je van een lichtadvies op maat. Hebben we te maken met een niet standaard project? We plannen direct een afspraak voor een bezoek op locatie door onze lichtadviseur.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Magazijn verlichting van kwaliteit in 1 of 2 zetten!

Telefonisch verlichtingsadvies

We brengen in kaart met wat voor type industrieel pand we te maken hebben. Hiervoor stellen we een professioneel advies op dat aansluit op je persoonlijke verlichtingswensen.

Afspraak op locatie

Is je project wat complexer, dan komt er een lichtadviseur bij je langs. Deze heeft kennis van de normen omtrent industrie verlichting. Je kunt direct een order bij ons in gang (laten) zetten.

Volledig gefaciliteerd

Ons verlichtingsadvies geeft je inzicht in de te gebruiken armaturen inclusief tips. Wil je dat we ook de installatie voor je uit handen nemen? We hebben een handige installatieservice!

Wat doen we tijdens ons bezoek aan je magazijn?

Dat ligt deels aan je eigen wensen! Natuurlijk is het eerste waar onze lichtadviseur naar kijkt, de kenmerken van het pand: bedrading, bestaande lichtpunten etc. Deze informatie vormt samen met de afmetingen van je magazijn de basis voor ons lichtadvies. Hierbij houden we rekening met de verlichtingseisen voor magazijnen, waaronder noodverlichting en de juiste UGR-verblindingsgraad, en de wensen die er vanuit het bedrijf zijn voor (het beheer van) de magazijn verlichting. Wil je graag weten wat ons lichtadvies je opleverd? We voeren met alle plezier een energiescan voor je uit, om te laten zien hoe snel je je investering terugverdiend. Wil je een visueler beeld van onze aanbevelingen? Vraag dan een lichtplan (technische plattegrond van de lichtoplossing) en/of plaatsing van demo's aan.

En er is meer waarvoor je bij ons terecht kunt …

Een lichtadvies alleen zorgt er niet voor dat een magazijn duurzaam en efficiént kan worden ingericht. We helpen je graag met twee extra services, die je eenvoudig aan kunt vragen bij je persoonlijke contactpersoon:

  • Levering van duurzame magazijn verlichting. Met een all-in garantie tot wel 5 jaar, ben je verzekerd van topkwaliteit verlichting.
  • Professionele hulp bij de installatie. Ons netwerk van installatiepartners staat voor je paraat! Plaats een aanvraag of lees meer op deze pagina.

Waarom Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Onze dienstverlening richt zich op bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs staan wij ter beschikking. Hiervoor zijn wij al jaren marktleider van professionele verlichting. Een deskundig verlichtingadvies heeft zo zijn voordelen. Het ondersteunt je bijvoorbeeld bij het bewerkstelligen van een duurzame en energiezuinige lichtoplossing in je pand. Bovendien draagt het bij aan een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. Ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit? Onze aanbevelingen zijn in lijn met de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Ook noodverlichting wordt conform toegepast.Weet je al welke magazijn verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?