Museum verlichting nodig?

Zet jouw collectie in de schijnwerpers!

Waar moet ik op letten bij museum verlichting?

In musea vind je allerlei soorten collecties, van Rembrandt meestwerken en Romeinse standbeelden tot eeuwenoude kledingstukken. Om deze kunstwerken allemaal het beste uit de verf te laten komen, is de juiste verlichting cruciaal. Dat kan leiden tot de volgende vragen.

  • Welke armaturen passen het best bij het uitlichten van tentoonstellingen?
  • Hoe zorg ik dat de kleuren van mijn kunstwerken stralen?
  • Welke lichtkleur past bij de exposities die ik toon?

Bij ons ben je in goede handen!

Door middel van een simpel telefoontje kunnen wij vaak al veel vragen beantwoorden. Is dat nog niet voldoende? Dan komt onze expert bij jou op bezoek om tot het juiste advies te komen. Vul het formulier in om je door ons terug te laten bellen of stuur ons een e-mail. Wij staan voor je klaar!

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Wij regelen je museum verlichting in 1 à 2 stappen!

Telefonische hulp

Wij krijgen graag extra informatie over jouw pand. Zo voorzien we je van het juiste advies waarmee je je collectie eer aandoet! 

Adviseur bij jou over de vloer

De praktijk is de beste leermeester. Willen we na ons telefoontje nog graag meer weten over je pand? Dan komen we bij jou langs. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een bestelling bij ons te plaatsen!

Je hoeft nergens meer aan te denken

Na deze stappen heb jij het perfecte lichtplan in handen. Wij kunnen ook de bestelling voor je plaatsen en onze partners de verlichting laten installeren. Een win-winsituatie dus!

Heb je baat bij een bezoek op locatie?

Zeker! Door bij jou langs te komen en het pand met onze eigen ogen te zien, kunnen jou het beste helpen met lichtadvies. Zo kun je je tentoonstellingen perfect uitlichten. Op deze manier doe je jouw kunstcollectie eer aan en bezorg je de bezoekers in je museum de beste ervaring. Maar we bieden meer dan alleen lichtadvies. Onze adviseurs kunnen je je ook helpen met het opstellen van een lichtplan (een technische plattegrond van de verlichting), een energiescan (berekening van de terugverdientijd) en het installeren van demoverlichting (zo weet jij hoe de verlichting eruit gaat zien). Dan kom je nooit voor verrassingen te staan!

Bekijk onze andere diensten

Door LED-verlichting te gebruiken, heb je duurzame verlichting waar jouw bezoekers en werknemers nog lang plezier van zullen hebben. Je kunt hiermee je collecties in de schijwerpers zetten en er echte pronkstukken van maken. Om je nog verder te kunnen ontzorgen, bieden we ook de volgende diensten aan:

  • Levering van je museum verlichting. Dat lees je goed. Je kunt de producten bij ons bestellen, zodat je bent verzekerd van topverlichting!
  • Installatie van de armaturen. Soms kan het lastig zijn om de verlichting juist te installeren, maar ook daar kunnen wij bij helpen! Bekijk voor meer informatie deze pagina.

Waarom Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche zijn wij het uitgelezen bedrijf om jou te helpen de perfecte verlichting uit te kiezen. Of het nu gaat om VVE's, stichtingen of verenigingen en installateurs, iedereen is bij ons van harte welkom met welke vraag dan ook. Wij streven ernaar voor iedereen de perfecte verlichting van ultrahoge kwaliteit te verzorgen om hun duurzamheidsdroom te kunnen verwezenlijken. Doordat wij verlichting van topkwaliteit aanbieden, voldoet deze ook aan alle Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Daarnaast hebben we noodverlichting die alle eisen aftikt. Zo kun je met een gerust hart bezoekers in je museum verwelkomen!Weet je al welke museum verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?