Parkeergarage verlichting nodig?

Zorg voor zichtbaarheid en veiligheid.

Welke parkeergarage verlichting geschikt voor mijn pand?

In een parkeergarage is het belangrijk dat er voldoende verlichting aanwezig is om de zichtbaarheid te vergroten en de veiligheid te verbeteren. Soms is het lastig te bepalen welke verlichting je het beste kunt gebruiken en heb je hier vragen over.

  • Welke armaturen kan ik het beste gebruiken?
  • Hoe hoog dien ik de armaturen te plaatsen?
  • Welke kleurtemperatuur kan ik het beste kiezen?

Wij helpen je met het vinden van de juiste verlichting

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt hebben, dan nemen wij graag contact met je op. Dit kan al via een simpel telefoongesprek. Zijn er echter nog aanvullende zaken waar we naar moeten kijken, dan komt een van onze experts graag bij je bedrijf langs om de situatie te bekijken. Zo kunnen we jou optimaal adviseren!

Onze adviseur Melissa staat voor je klaar om je verder te helpen. Via e-mail, of telefoon, afhankelijk van jouw voorkeur. Word je liever op een bepaald tijdstip gebeld? Ook dat is geen probleem!

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Regel je parkeergarage verlichting in 1 à 2 zetten!

Telefonisch advies

Wat voor advies we geven, hangt af van welk soort parkeergarage en de grootte hiervan. Wat je wensen ook zijn, we maken een lichtadvies dat inspeelt op al je behoeften!

Bezichtiging op locatie

De beste manier om lichtadvies te geven, is door de situatie met eigen ogen te zien. Daarom komt een expert bij jou langs om zo het beste advies te geven. Vervolgens kun je de verlichting ook gelijk bij ons bestellen!

Alles voor jou geregeld

Dankzij ons advies weet jij welke verlichting geschikt is voor jouw parkeergarage. Maar dat is nog niet alles! Wij kunnen ook de producten voor jou regelen én plaatsen. Zo hoef jij nergens aan te denken.

Wat haal jij uit een bezoek op locatie?

Onze expert komt een kijkje nemen in je parkeergarage om een beeld te schetsen van de huidige verlichting. Op basis hiervan maakt hij een lichtadvies waarin ook de verlichtingsnormen worden meegenomen, zodat jij voor een optimaal verlichte én veilige parkeergarage krijgt, en waarin rekening wordt gehouden met al jouw wensen en behoeften. Maar we bieden meer. Heb je behoefte aan een uitgebreid lichtplan (dit is een technische tekening van de verlichting)? Of misschien een energiescan (hiermee bereken je in hoeveel tijd je de verlichting terugverdiend)? Geen probleem! En ook het plaatsen van demo's is een optie, zodat jij precies kunt zien hoe de verlichting eruit komt te zien.

Waar kunnen we je nog verder mee kunnen helpen...

Wij kunnen hulp bieden bij het implementen van parkeergarage verlichting. Wij bieden ook nog de volgende diensten aan:

  • Leverancier van de producten. Wij bieden een breed scala aan verlichting aan.
  • Installatieservice. Onze partners kunnen bij jou de verlichting installeren. Meer weten? Bekijk dan deze pagina.

Waarom Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Lampdirect is een van de meest gespecialiseerde bedrijven in de verlichtingsindustrie. Daarom helpen we bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook installateurs graag verder. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan de duurzaamheid van jouw pand. Daarnaast hanteren we de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Ook onze noodverlichting voldoet aan alle eisen. Hierdoor creëren we een aangename en veilige sfeer in jouw parkeergarage.Weet je al welke parkeergarage verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?