Portiek verlichting nodig?

Onze verlichting zorgt voor veiligheid, zicht en een fraaie uitstraling.

Welke mogelijkheden biedt portiek verlichting?

De juiste portiek verlichting zorgt voor zicht en veiligheid bij het betreden van een pand. Deze dient aan te sluiten op de omgeving. Vraag je daarom het volgende af:

  • Is mijn portiek beschut of vergt het een waterdichte installatie?
  • Wil ik het pand voorzien van constant licht of enkel bij beweging en/of onvoldoende daglicht?
  • Biedt mijn installatie een alternatief bij stroomuitval?

Wij zetten het voor je uiteen!

Een schets van jouw situatie, telefonisch of via e-mail, is voor ons vaak al genoeg om je te voorzien van een passend lichtadvies. Komen er wat complexiteit kijken bij je portiek verlichting, dan sturen we een expert voor een grondige analyse.

Plan een afspraak met Melissa via het formulier of neem direct contact met haar op via telefoon of e-mail. Zo staan we je altijd te woord als jij hier de tijd voor hebt.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 of 2 stappen is je portiek verlichting in kaart!

Telefonisch verlichtingsadvies

Hoe je een portiek het beste kunt verlichten, hangt af van de functies die je wenst en hoe beschut de portiek is. Deze informatie geeft ons houvast voor een advies op maat.

Afspraak op locatie

Is het ons niet duidelijk hoe we je portiek verlichting veilig en naar wens kunnen invullen, dan bezoekt onze expert je op locatie voor een adequaat advies.

Volledig gefaciliteerd

Onze service brengt de te gebruiken armaturen en accessoires in kaart. Naderhand kun je deze producten direct bij ons (laten) bestellen en/of installeren!

Wat houdt een afspraak met onze expert in?

Kortgezegd komt onze lichtadviseur langs om grondig een kijkje te nemen in de verlichtingsinstallatie van je pand. Is deze compleet of zijn er extra installaties nodig om onze lichtadvies perfect aan te laten sluiten op je wensen? We houden hierbij rekening met de verlichtingsnormen voor portiek verlichting, zodat je portiek niet alleen een fraaie uitstraling krijgt, maar ook bijdraagt aan een veilige toetreding tot het pand. Wil je graag meer weten over wat ons advies jou gaat opleveren? Je kunt hiervoor een lichtplan (technische plattegrond van de lichtoplossing) en/of een energiescan (berekent de terugverdientijd van je investering) aanvragen bij onze expert. Voor een visueel beeld is ook plaatsing van demo's mogelijk!

Je kunt onze aanbevelingen omzetten naar meer …

Ons advies wordt immers opgesteld met de verlichting en accessoires die we jou kunnen leveren. En dat is niet alles! Je geniet van een hoge kwaliteit producten, die een garantie hebben tot wel 5 jaar, en kunt ook direct de installatie door ons laten verzorgen. Je hoeft enkel een seintje te geven aan je contactpersoon.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Onze dienstverlening richt zich op bedrijven, VVE's, stichtingen en verenigingen, maar ook voor installateurs staan wij ter beschikking. Hiervoor zijn wij al jaren marktleider van professionele verlichting. Een deskundig verlichtingadvies heeft zo zijn voordelen. Het ondersteunt je bijvoorbeeld bij het bewerkstelligen van een duurzame en energiezuinige lichtoplossing in je pand. Bovendien draagt het bij aan een veilige en gezonde werkomgeving en/of leefomgeving. Ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit? Onze aanbevelingen zijn in lijn met de Europese normen NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten). Ook noodverlichting wordt conform toegepast.Weet je al welke portiek verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?