Restaurant verlichting nodig?

Het juiste licht creëert sfeer en zorgt voor beleving.

Twijfel je welke restaurant verlichting je moet kiezen?

Dat is niet zo vreemd met alle restaurantconcepten die je tegenwoordig tegenkomt. Van knus en romantisch, tot all-you-can-eat en een snelle hap met fast food. Laten we  beginnen bij het begin:

  • Welke lichtkleur sluit aan op het thema en/of de sfeer in mijn restaurant?
  • Welke verlichting plaats ik bij de eetplekken en welke bij de keuken en/of bar?
  • Is dimbare of afstembare verlichting mogelijk met de aanwezige installatie?

Wij geven advies op maat!

Hiervoor gaan we graag een keer met je in gesprek. Hebben wij een beeld van je pand en/of thema, dan kunnen we hier snel een lichtadvies bij geven. Heb je specifieke eisen voor je restaurant verlichting? Onze lichtadviseur neemt met alle plezier een kijkje op locatie.

Kom in contact met onze expert Melissa. Zij geeft je graag de juiste handvaten via een telefonisch gesprek of via email. Dit kan ook op een voor jou gewenst tijdstip.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 à 2 zetten naar duurzame restaurant verlichting!

Telefonisch lichtadvies

We baseren onze adviezen op de afmetingen en thema / lay-out van je restaurant, en de voorkeuren die je hebt wat betreft lichtopties, gebruik en beheer.

Persoonlijk bezoek

Een lichtexpert met kennis van je branche zorgt voor een op maat lichtadvies met oog op brandveiligheid en geldende normen voor restaurant verlichting.

Volledig gefaciliteerd

Je weet precies welke armaturen je dient te gebruiken, en dat enkel na 1 of 2 contactmomenten. Nog meer tijd besparen? Laat ons de producten leveren en/of installeren!

Welke voordelen ervaar je bij een persoonlijk bezoek? 

Onze lichtadviseur analyseert je restaurant (bedrading en andere installaties), luistert naar je wensen voor de verlichting en het beheer ervan, en stelt vervolgens een gedetailleerd lichtadvies op dat aansluit op de verplichtingen die worden gesteld aan restaurant verlichting. Dit advies zorgt voor focus bij het personeel en brandveiligheid. En nog belangrijker, het zorgt voor een optimale ervaring bij gasten. Optioneel bieden we diensten aan zoals een lichtplan, een energiescan en plaatsing van demo's. Hiermee weet je precies wat je te wachten staat!

Wat je nog meer van ons kunt verwachten …

is hulp bij het realiseren van duurzame restaurant verlichting. Nadat onze lichtadviseur je voorziet van het advies, wordt je de mogelijkheid geboden:

  • De verlichting door ons te laten leveren. Wij hebben een breed assortiment aan topkwaliteit verlichting.
  • Gebruik te maken van onze installatieservice. Je geeft de installatie uit handen door een aanvraag te doen op deze pagina.

Waarom een Lampdirect lichtadviseur?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke restaurant verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?