Showroom verlichting nodig?

Wij helpen jou je showmodellen nog beter in de schijnwerpers te zetten. 

Hoe kun je showroom verlichting het beste inzetten?

Een showroom wordt gebruikt voor tal van producten en dat zorgt ook voor vele mogelijkheden wat betreft showroom verlichting. De materialen en kleuren van je assortiment geven vaak al een goede indicatie welk verlichting past. Weet jij het antwoord op de volgende vragen:

  • Welk type verlichting past het beste in mijn showroom en overleg- / verkooppunten?
  • Welke lichtkleur en lichtsterkte laat mijn showmodellen het beste uitkomen?
  • Geeft mijn huidige verlichtingsinstallatie mogelijkheden tot meerdere lichtcircuits?

Wij geven je de juiste handvaten!

Hiervoor is een telefonisch gesprek vaak al genoeg. Mochten we meer informatie nodig hebben voor ons lichtadvies, dan sturen we een lichtadviseur naar je toe wanneer het jou uitkomt.

Showroom verlichting nodig? Je kunt contact opnemen met onze collega Melissa via onderstaande contactgegevens. Je kunt hiervoor ook een terugbel of mail afspraak plannen via het formulier.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Wij regelen je showroom verlichting in 1 of 2 stappen!

Telefonisch verlichtingsontwerp

We bespreken met wat voor type showroom we te maken hebben. Hiervoor stellen we een lichtadvies op dat producten uitlicht en tegelijkertijd past bij je verlichtingswensen.

Persoonlijk bezoek

Bij uitdagende projecten komt een lichtadviseur bij je langs. Deze expert stemt het plan af op je pand en op de normen betreft showroom verlichting. Tevreden? Laat een bestelling plaatsen.

Compleet verzorgd

Na ons gesprek of bezoek weet je welke armaturen geschikt zijn inclusief verdere tips. Zet je de volgende stap met dit lichtadvies, dan is ook onze installatieservice het overwegen waard!

Wat kun je verwachten bij een lichtadvies op locatie? 

Onze expert bekijkt de huidige situatie in je pand, waaronder de aanwezige bedrading en de afmetingen van je showroom en overige ruimtes in het pand. Deze informatie bepaald samen met de geldende verlichtingsnormen, en de specifieke behoeften van jou als verkoper, wat het beste lichtadvies is voor je pand. Je krijgt de juiste aanbevelingen om het personeel zonder lichthinder hun werk te laten doen en om de producten aantrekkelijk in de spotlight te zetten. Op aanvraag bij je contactpersoon, kun je een lichtplan (technische plattegrond van de verlichtingsoplossing) laten opstellen of een energiescan (berekent de terugverdientijd van je investering) en/of een plaatsing van demo's laten uitvoeren!

Is er nog meer mogelijk? Jazeker …

We hebben al voor je uitgestippeld welke duurzame showroom verlichting past. We kunnen je ook helpen om dit in praktijk te zetten. Zo regelt je contactpersoon bij wens direct de:

  • Levering van de showroom verlichting. Dit zijn gegarandeerd armaturen en lichtbronnen van topkwaliteit.
  • Installatie van A tot Z. Lees meer op deze pagina en schakel onze installatiehulp in.

Waarom Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke showroom verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?