Sportschool verlichting nodig?

Het beste resultaat behaal je ook met je verlichting.

Wat is de beste sportschool verlichting?

Dat is erg afhankelijk van het type lichaamsbeweging dat je sportschool aanbiedt: cardo- en/of krachttraining, yoga, groepslessen etc. Ieder van deze sporten heeft een andere invulling nodig qua type verlichting en de plaatsing van de armaturen. Dit samen zorgt dat sporters de beste resultaten behalen. Vraag je daarom hetvolgende af:

  • Hoe plaats je de LED armaturen om lichthinder te voorkomen bij sporters?
  • Welke lichtkleur zorgt voor de juiste sfeer en draagt bij aan prestatie?
  • Biedt mijn verlichtingsinstallatie opties voor dimmen en/of bewegingssensoren?

Wij stellen een plan op!

Hiervoor is jouw input van groot belang. Wat voor sportschool heb je en zijn er bepaalde zaken waar we rekening mee dienen te houden? Wellicht maakt een bezoek op locatie meer duidelijk.

Geef Melissa een belletje en je kunt direct aan de slag met je sportschool verlichting. Of plaats een aanvraag en we bellen of mailen je terug als het jou uitkomt.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 à 2 stappen de juiste sportschool verlichting!

Telefonische aanbevelingen

Een sportschool lichtadvies op maat zorgt dat sporters het beste uit hun work-out kunnen halen. Maar stelt jou ook in staat gebruik en beheer naar wens in te laten vullen.

Persoonlijk bezoek

Met een bezoek op locatie kan onze lichtexpert het beste in kaart brengen welke maatregelen genomen dienen te worden voor een effectief en norm-conform plan.

Volledig gefaciliteerd

Je krijgt een overzicht van de geadviseerde sportschool verlichting. Je kunt dit advies direct omzetten in meer! Wij leveren en installeren deze immers op aanvraag!

Een afspraak op locatie, wat kan je verwachten? 

Onze lichtadviseur maakt samen met jou een rondje door het pand. Hierbij wordt gekeken wat er qua lichtpunten en bedrading al aanwezig is, maar ook met welke plafonds en dergelijke we te maken hebben. Is inbouw of opbouw sportschool verlichting de juiste optie? Daarbij kun je specifieke wensen hebben over water mogelijk is met de verlichting (dimmen, sensoren etc.) en hoe het kan worden bediend. Deze informatie vormt samen een sterke basis voor ons lichtadvies. Wij selecteren speciaal voor jou armaturen die qua prestaties voldoen aan geldende normen voor sportscholen. Hierbij kun je denken aan verblindingsgraad en lichtsterkte. Om jou een beter beeld te geven, is het mogelijk demo's te laten plaatsen of een plattegrond te laten maken van het lichtplan. Ben je meer geïnteresseerd wat je energiebesparingen en terugverdientijd worden? Vraag een energiescan aan bij je contactpersoon!

Psst, je kunt meteen afspraken maken over …

  • De levering van je sportschool verlichting. Je krijgt de hoogste kwaliteit verlichting van diverse topmerken tegen de beste prijs.
  • De installatie via onze partners. Zij hebben ruime ervaring met installaties in je branche! Lees meer op deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke sportschool verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?