Stal verlichting nodig?

We verzorgen comfortabele verlichting voor zowel mens als dier.

Welke LED armaturen zijn geschikt als stal verlichting?

Een vraag die je wellicht te binnen schiet nu je oude verlichting vervangen dient te worden. Niet zo vreemd, want stallen brengen behoorlijk wat verlichtingsvereisten met zich mee. Jouw vee stoot immers stoffen uit als ammoniak en hiertegen dient je verlichting bestand te zijn. Maar ook andere vragen kunnen naar voren komen:

  • Is LED stal verlichting 's avonds niet te fel en/of rustverstorend voor mijn vee?
  • Welke armaturen zijn geschikt voor in mijn stal en welke voor her terrein eromheen?
  • Is een LED verlichtingsinstallatie voldoende waterdicht en stootvast?

Wij helpen je met lichtadvies op maat!

Wij vragen je ons eerste gesprek van alles over je stal, om een goed beeld te krijgen van de omgeving, de aanwezige faciliteiten en het vee dat je hebt. Hebben wij net wat meer informatie nodig om jou te adviseren over de beste stal verlichting, dan komen we met alle plezier bij je langs.

Laat ons weten wanneer je graag met Melissa in gesprek wil of geef haar meteen een belletje. 

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


In 1 of 2 stappen de juiste stal verlichting!

Telefonische aanbevelingen

De afmetingen en eigenschappen van je pand vormen samen met je verlichtingwensen de leidraad voor een professioneel stal verlichting lichtadvies.

Bezoek of afspraak

Bij complexe projecten komt onze adviseur op afspraak bij je langs. Een kijkje op locatie biedt immers nog meer inzicht in hoe wij ons lichtadvies norm-conform kunnen invullen.

Volledig verzorgd

Ben je tevreden met onze aanbevelingen? Dan kun je direct aan de slag! Wij kunnen de producten niet alleen laten leveren, maar ook laten installeren. Handig toch!?

Wat kun je verwachten als wij langskomen? 

Net zoals het telefonische gesprek proberen wij zo goed mogelijk inzicht te krijgen in verlichtingsinstallatie die al aanwezig is, maar ook het type vee en het type pand waarmee wij te maken hebben. Ons lichtadvies is vaak één-op-één te installeren, maar heb je specifieke wensen voor je stal verlichting, dan kunnen er mogelijk extra materialen nodig zijn om deze naar wens in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van sensoren of externe afsluitdozen voor een waterdichte installatie. Onze lichtadviseur kan indien gewenst ook een lichtplan voor je opstellen, zodat je precies kunt zien waar verlichting geplaatst wordt. Maar ook het laten uitvoeren van een energiescan of het plaatsen van demo's behoort tot de mogelijkheden. Een all-in service die alles voor jou uiteen zet!

En dat is niet alles! Je kunt namelijk ook meteen afspraken maken over …

  • De levering van je stal verlichting. Indien op voorraad, staat deze topkwaliteit verlichting binnen 2 werkdagen bij jou op de stoep.
  • De installatie en ingebruikstelling. Onze installatiepartners verzorgen alles tot in de puntjes! Regel het via deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke stal verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?