Supermarkt verlichting nodig?

Zo verlicht je schappen en etenswaren het beste.

Twijfel je welke supermarkt verlichting bij je aanbod past?

Niet vreemd, als je kijkt dat ieder type voedsel een andere verlichting nodig heeft om mensen te laten watertanden, maar ook dat iedere opstelling een ander type licht nodig heeft om efficiënt verlicht te worden. Hoe weet je dan welke verlichting past? Dit kan vragen oproepen als:

  • Hoe zorg ik dat alle producten in mijn schappen goed verlicht worden?
  • Welke lichtkleur toont mijn producten zo aantrekkelijk mogelijk (brood, vlees, fruit etc.)?
  • Kan mijn verlichtingsinstallatie per zone worden afgestemd, ook als deze veranderen?

Wij helpen je met een flexibele lichtoplossing!

Heb je hierin interesse? Dan staat Melissa je graag te woord. Samen kijken we welke supermarkt verlichting het beste tot zijn recht komt in jouw pand. Is ons gesprek niet voldoende voor een professioneel lichtadvies, dan komen wij graag langs voor een tour op locatie.

Je kunt Melissa bereiken via onderstaande contactgegevens of laat ons weten wanneer je bereikbaar bent. 

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Supermarkt verlichting is duurzaam geregeld in 1 of 2 stappen!

Telefonische lichtadvies

Wij vergaren graag inzicht in de opstellingen (schappen, toonbanken etc.) die in je supermarkt worden gebruikt. Zo kunnen wij de best passende verlichting adviseren.

Bezoek of afspraak

Heb je specifieke wensen, waarvoor een bezoek op locatie nodig is? Onze lichtadviseur plant graag een afspraak met je. Zo is je verlichtingsoplossing gegarandeerd op en top!

Volledig ontzorgd

Wij geven je niet alleen professioneel lichtadvies, maar hebben ook de middelen om de juiste producten te leveren. Indien gewenst inclusief installatie service.

Wat komt naar voren bij een bezoek op locatie? 

In het kort: een compleet beeld van de huidige verlichtingsinstallatie (bestaande supermarkt) of de bedrading en lichtpunten die aanwezig zijn in het pand (nieuwbouw). Hiermee weten wij direct welke verlichtingsproducten nodig zijn om te voldoen aan alle wensen, maar ook de geldende verlichtingsnormen. Je wilt immers verlichting plaatsen die niet alleen efficiënt is en op de juiste manier producten in een spotlight zet, maar ook eenvoudig is in gebruik en beheer (dimmen van licht, sensoren en/of verplaatsbare armaturen). Indien gewenst, stellen wij een plattegrond op die jou laat zien waar welke verlichting wordt geplaatst en/of plaatsen wij demo producten. Heb je nog twijfels over de investering? Onze lichtadviseur berekent met alle plezier wat de terugverdientijd is. En met LED is dit altijd gunstig en jarenlang energiebesparend!

Wil je het lichtadvies meteen in werking zetten?

Geen probleem! Je lichtadviseur kan meteen doorpakken en jou helpen bij:

  • Het plaatsen van bestelling. Je supermarkt verlichting wordt zo snel mogelijk bij jou geleverd! Hierop krijg je tot wel 5 jaar all-in garantie.
  • Het regelen van de installatie. Onze installatiepartners verzorgen de gehele installatie van A tot Z! Maak een afspraak via deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke supermarkt verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?