Viswinkel verlichting nodig?

Met deze verlichting ziet je vis er extra vers uit!

Hoe kun je je viswinkel verlichting het beste invullen?

Dit is enerzijds verschillend tussen de vitrines en de basisverlichting, maar anderzijds ook weer met elkaar verbonden. Je wilt immers de juiste lichtkleur gebruiken om de vis zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven en om tegelijkertijd een welkomende sfeer te creëren in de winkel (al dan niet in combinatie met het interieur). Wellicht vraag je je dan het volgende af:

  • Verlicht LED mijn winkel net zo effectief als mijn oude Baro gasontladingslampen?
  • Welke lichtkleur heb ik nodig voor mijn visvitrines en welke in de rest van mijn pand?
  • Zijn er wijzigingen nodig in mijn verlichtingsinstallatie bij de overstap naar LED?

Wij helpen je persoonlijk!

Onze lichtadviseur Melissa gaat graag het gesprek met je aan om tot een passende invulling te komen voor je viswinkel verlichting. Hiervoor kun je doordeweeks contact opnemen of een afspraak plannen (formulier).

Hebben wij na dit gesprek te weinig informatie of is jouw project net wat complexer, dan sturen wij graag een expert naar je toe voor een bezoek op locatie.

  Melissa Emmaneel
06 41690919
[email protected]

Heb je lichtadvies nodig?

We bellen je binnen 24 uur terug.


Regel je viswinkel verlichting in 1 à 2 stappen!

Telefonisch lichtadvies

We bespreken de huidige armaturen in het pand en wat de wensen zijn voor de nieuwe verlichting. Vervolgens komen wij met een passende oplossing voor je viswinkel verlichting.

Persoonlijk bezoek

Hebben wij twijfels over de huidige installatie of zijn de wensen wat complexer van aard? Onze lichtexpert komt bij je langs om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden.

Volledig verzorgd

Wij verzorgen een lichtadvies dat voldoet aan verlichtingsnormen bij voedsel(verwerking). Indien gewenst volgen wij dit op door de producten te leveren en/of installeren!

Wat komt er kijken bij een persoonlijk bezoek? 

Onze lichtexpert inspecteert grondig de elektrische bedrading en andere installaties in je viswinkel, terwijl hij aandachtig luistert naar je specifieke verlichtingswensen en -behoeften. Deze bevindingen worden in combinatie met geldende normen omgezet in een lichtadvies op maat. De juiste viswinkel verlichting zorgt dat het personeel zich kan concentreren, de veiligheid en hygiëne van visverwerking kan worden gewaarborgd en dat producten aantrekkelijk worden weergegeven. Wil je zien hoe onze visie tot leven komt in je winkel? Wij staan klaar om je te assisteren met een op maat gemaakt lichtplan, een energie-efficiëntiescan en/of de installatie van demoproducten. Dat is nog eens complete service!

Zet een volgende stap met Lampdirect …

Ben je tevreden met ons lichtadvies? Dit is pas het begin van de services die je bij ons krijgt! Maak je viswinkel verlichting duurzame realiteit en vraag je lichtadviseur het volgende:

  • Kun je mijn viswinkel verlichting leveren? Jazeker! Wij voorzien je vaak binnen 2 werkdagen van hoge kwaliteit verlichting tegen de beste prijs.
  • Helpen jullie ook bij de installatie? Dit kunnen we voor je regelen met onze installatiepartners. Plaats een aanvraag op deze pagina.

Waarom kiezen voor Lampdirect?

  • Hoge klantwaardering (4.7*)
  • Specialist in bedrijfsverlichting
  • De beste verlichtingsmerken
  • Groot netwerk van partners
  • Eigen magazijn in Eindhoven

Als marktleider in de professionele verlichtingsindustrie, staan wij al jarenlang klaar voor bedrijven, VVE's, stichtingen, verenigingen en installateurs. Wij voorzien deze partijen niet alleen van topkwaliteit verlichting die voldoet aan de NEN-EN 12464-1 (binnen) en NEN-EN 12464-2 (buiten) normen, maar ook van verlichtingsontwerpen die de basis vormen voor een duurzaam bedrijfspand. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor veiligheid, waaronder de noodzakelijke noodverlichting, en voorkomt het lichthinder in (werk)omgevingen.Weet je al welke viswinkel verlichting je nodig hebt? Geen probleem!

Bij Lampdirect kun je als zakelijke klant profiteren van de beste prijs voor diverse duurzame LED armaturen. Neem eens een kijkje in onze shop. Gevonden waar je naar op zoek bent? Vraag dan snel een offerte aan en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. Ben je nog een stapje verder en hoef je alleen de installatie nog te regelen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je je producten gevonden?

Kun je hulp gebruiken bij de installatie?