Vorige

Linden Railspots

Lampdirect biedt u goedkope Linden Railspots en een snelle levering! Lees meer

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

80 Producten

Artikelen 1 tot 24 van 80 in totaal

80 Producten

 

Linden Railspots nu verkrijgbaar op Lampdirect.nl

Lampdirect biedt een breed assortiment van Linden Railspots tegen lage prijzen en een snelle verzending! De producten die aangeboden worden op deze pagina zijn van ons eigen huismerk genaamd Linden en garandeert een hoge kwaliteit en goede werking.
 

Wat is railverlichting?

Een railspot in deze categorie is een lamp die aan het plafond gemonteerd is door middel van een rail. Deze lampen worden vooral gebruikt voor professionele applicaties zoals als winkelverlichting en etalageverlichting.

  • Het voordeel van een railspot is dat de lampen eenvoudig over de rails verplaatst kunnen worden. Daarnaast zijn de lampen draaibaar en kantelbaar waardoor andere plaatsen eenvoudig verlicht kunnen worden.
  • Het is ook eenvoudig om het wattage aan te passen. Als u meer licht nodig heeft op een bepaalde plaats, kunt u een lamp met een hoger wattage en in dezelfde kleur kopen en deze aan de rail bevestigen.
  • De rail is erg stevig. U kunt makkelijk 5 lampen aan dezelfde rail hangen zonder dat deze doorbuigt.
  • Alle railspots werken op een 3 fasen systeem. Dit betekent dat het mogelijk is om bepaalde lampen aan te laten en andere uit te schakelen. Zo kunt u de lampen in de etalage aan laten en de rest uitschakelen. Dit is niet mogelijk met een 1 fase systeem.
  • Alle lampen in deze categorie werken op een elektronisch voorschakelapparaat.
     

Het assortiment railspots

Linden Tracklight

Dit zijn LED railspots. Het armatuur bevat een LED module en een geïntegreerde driver. Deze lampen zijn veel energiezuiniger dan CDM-T railspots. Daarnaast worden kleuren natuurlijk weergegeven door de goede kleurweergave-index van 80-89Ra. Er zijn 3 verschillende stijlen die allen in wit, zwart en grijs verkrijgbaar zijn:


Bevestigingsmateriaal

Naast de railspot zelf vindt u in deze categorie ook bevestigingsmateriaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn verschillend van vorm zodat u verschillende designs kunt maken (zoals verlichting in een vierkant). De rail zelf kan besteld worden op 1 of 2 meter lengte.

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen