• Creditcard (Visa, Mastercard of American Express) - Je betaling wordt doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wanneer je kiest voor American Express, wordt er 2% verwerkingskosten toegevoegd aan je totale kosten.
  • PayPal - Kies je voor deze betaalmethode, dan word je door ons doorgestuurd naar een webpage van PayPal. Daar betaal je eenvoudig en snel met je eigen PayPal account, die is gekoppeld aan je Credit card of rekeningnummer.
  • Vooruitbetaling per bank - Kies je voor deze betaalmethode, dan sturen we je door naar een pagina met alle bankgegevens die je nodig hebt om je betaling te voldoen. Vergeet daarbij niet het ordernummer te vermelden. Deze vind je in de orderbevesting die je via mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling. Zodra we je betaling ontvangen hebben wordt je bestelling verwerkt. Wanneer banken gesloten zijn, bijvoorbeeld in het weekend of op feestdagen, kan dit een aantal dagen duren.
  • Betalen op rekening - Dit is alleen beschikbaar voor bedrijven. Deze betaalmethode geeft de mogelijkheid om de bestelling te betalen nadat deze is bezorgd. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Bij betalen op rekening geldt een minimale orderwaarde van €50,00 exclusief BTW en de verwerkingskosten voor deze betaalmethode zijn €1,00. Ook wordt er een kredietcheck gedaan. Wordt deze kredietcheck afgekeurd, dan neemt onze klantenservice contact op en kan er een andere betaalmethode worden gekozen.
  • iDeal - Dit is tegenwoordig één van de meest populaire betaalmethodes. Op de iDeal pagina selecteer je jouw bank. Betalen kan via de app of website van je bank, maar ook met een QR code.
  • Bancontact - Hiermee betaal je eenvoudig en snel met een online betaalsysteem, zoals een app of QR code. Deze betaalmethode is vooral populair in België.
  • Klarna - Probeer je bestelde producten eerst en betaal daarna pas! Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten dat je het wilt behouden.