Vorige

Noxion Avant LED T5 Tube HO

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Noxion Avant LED T5 Tube HO

  • Kleurcode

Beschrijving Noxion Avant LED T5 Tube HO

Goed om te weten

  • HO: High output
  • Bespaart ruim 50% energie 
  • Gaat 50,000 uur mee
  • Geen starter nodig
  • Lichtkleuren
  • Gradenbundel van 150°
  • 5 jaar garantie

HO: High Output

Noxion Avant LED T5 buizen zijn efficiënte vervangers van conventionele T5 TL buizen en onderscheiden zich van andere LED buizen door hun hoge lichtopbrengst (HO). Deze varieert van 3150 Lumen tot wel 3900 Lumen, wat de buizen uitermate geschikt maakt voor plaatsing tegen hoge plafonds of wanneer je extra helder licht nodig hebt.

Bespaart ruim 50% energie

Zoals eerder genoemd, vervangen deze Noxion Avant LED T5 buizen conventionele T5 TL verlichting die 49W of 54W verbruiken. Met een energieverbruik van 26W, kun je dus ruim de helft van je energie besparen! Dit verschil ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten.

Gaat 50,000 uur mee

Met een levensduur van 50,000 uur, ben je verzekerd van LED producten die tot wel 14 jaar meegaan bij een dagelijks verbruik van 10 uur! De initiële investering is dan ook ruim binnen de levensduur van de buis terugverdiend.

Geen starter nodig

De 120cm en 150cm Noxion Avant LED T5 buizen in deze groep kunnen direct op het netstroom verbonden worden. Deze LED buizen werken niet in combinatie met een hoogfrequent VSA. Doordat je het voorschakelapparaat verwijdert uit je armatuur, kun je nóg meer energie besparen!

Lichtkleuren

Lichtkleuren kunnen een groot effect hebben op het specifieke toepassingsgebied waar je ze plaatst. Deze Noxion T5 LED buizen zijn verkrijgbaar met een warm wit licht voor bijvoorbeeld hallen en parkeergarages maar ook koel wit licht voor kantooromgevingen of daglicht wit voor laboratoria. 

Gradenbundel van 150°

Conventionele TL verlichting straalt meestal 360° licht uit. Wanneer je deze TL buizen dan monteert aan het plafond of de wand, wordt er onnodig energie verbruikt omdat het ook licht uitstraalt naar de plekken waar niemand het ziet. Het voordeel van de Noxion Avant T5 LED buizen is dat ze een stralingshoek of gradenbundel van 150° hebben, waardoor ze dus licht gerichter uitsralen en je ook geen onnodig energie verbruikt.

5 jaar garantie

Lampdirect biedt voor de Noxion Avant LED T5 tubes een garantie van maar liefst 5 jaar.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen