• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Bestel meer, betaal minder
  • Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 840 | Koel Wit - incl. LED Starter - Vervangt 36W

Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 840 | Koel Wit - incl. LED Starter - Vervangt 36W

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube EM 120cm 18W 840 | Koel Wit - incl. LED Starter - Vervangt 36W

Goed om te weten:

  • Vervangt gemakkelijk je TL buis
  • Profiteer van de lange levensduur
  • Voor conventionele armaturen
  • Smalle gradenbundel
  • Flikkert niet
  • Koel wit licht

Vervangt gemakkelijk je TL buis

Heb je thuis een TL buis in een armatuur met starter? Dan heb je een armatuur met een conventioneel voorschakelapparaat. De Noxion Avant EM LED buis is een efficiënte vervanger voor TL buizen in armaturen die gebruik maken van een starter. De Noxion LED buis is 120cm lang, verbruikt 18W en vervangt TL buizen met een verbruik van 36W. Door over te stappen op LED zul je een hoop energie besparen!

Profiteer van de lange levensduur

Deze LED buis heeft een levensduur van 30.000 uur. Dit is gemiddeld 3 keer langer dan de conventionele TL verlichting. Daarnaast ben je verzekerd van lang plezier van je aankoop door de Lampdirect All-in garantie. Voor deze lamp is dit zelfs 3 jaar! Doordat LED verlichting zo veel energie en dus ook energiekosten bespaart, verdien je de investering vaak al terug binnen deze garantieperiode. Verder resulteert de lange levensduur van dit product in een stuk minder onderhoudskosten. Je hoeft namelijk minder vaak nieuwe verlichting aan te schaffen en te laten plaatsen.

Voor conventionele armaturen

Zoals eerder genoemd, is deze LED buis geschikt voor gebruik met conventionele armaturen. Dit houdt in dat het armatuur gebruikt maakt van een starter. Deze zie je in het armatuur zitten wanneer je de TL buis eruit haalt. Doordat de Noxion LED buis gebruik maakt van dezelfde G13 fitting kan het zeer eenvoudig oude TL buizen vervangen. Je moet bij een conventioneel armatuur wel opletten dat je ook de starter vervangt door een LED starter. Deze is voor het gemak inbegrepen. Heeft je armatuur geen starter? Dan heb je een elektrisch armatuur en heb je een LED buis nodig die werkt met elektrische armaturen (HF).

Smalle gradenbundel

Een klassieke TL buis heeft een gradenbundel van 360º. Hierbij wordt het licht naar alle kanten uitgestoten. Ook naar het plafond, waar je er eigenlijk geen gebruik van maakt. De Noxion LED buizen zijn zo ontworpen dat ze hun lichtopbrengst volledig benutten. Dit komt door de gerichte gradenbundel van 190°. Het licht wordt hierbij alleen uitgestoten naar beneden en opzij. Alleen in de richting waar je het dus nodig hebt!

Flikkert niet

Een belangrijk verschil tussen TL verlichting en LED verlichting is de flikkering. TL verlichting flikkert niet alleen bij het opstarten, maar ook daarna nog. Deze flikkering kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Het kan bijvoorbeeld hoofdpijn of migraine veroorzaken. LED verlichting is vrij van deze flikkering en heeft deze problemen dus niet.

Koel wit licht

De kleur van verlichting is erg belangrijk, het kan namelijk de sfeer bepalen. Bedenk daarom voor de aanschaf van een LED buis met welk doeleinde je het aanschaft. Deze buis heeft een koel witte lichtkleur, wat werknemers gefocust en wakker houdt. Daarom is een koel wit licht uitermate geschikt voor kantoorruimtes en klaslokalen.

Beoordelingen

This product is considered rating-5 based on 99 reviews of people who have bought this product.
99 of the 99 reviews have been collected by Trustpilot
Snelle levering, kwaliteit lijkt goed te zijn. Levensduur is nog afwachten.
Ziet er goed en degelijk uit en is incl.led starter. Duurzaamheid zal de tijd uitwijzen, kan daar nu nog geen uitspraak over doen . Echter de vijf jaar garantie geeft wel vertrouwen.
Checkmark Lees meer reviews (20)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Wij antwoorden z.s.m.