Vorige

Specificaties Noxion Avant LED T8 Tube EM 150cm 22W 865 | Daglicht - incl. LED Starter - Vervangt 58W

Algemene Informatie
Artikelnummer 234842
Fabrikantnaam Noxion Avant LED T8 Tube Standard EM 1500 22W/865 (58W eqv.)
Aanbevolen aantal 10
?
Lampdirect All-in garantie 3 jaar
?
Energielabel A+
?
Levensduur (uur) 30000
Technische Informatie
Techniek LED
Vervangt (Watt) 58
?
Wattage 22
Dimbaar Nee
?
Lampvoet (fitting) G13 (T8/TL-D)
?
Lichtkleur (Kelvin) 6500K - Daglicht
?
Kleurcode 865 - Daglicht
?
Kleurweergave (Ra) 80-89 - Goede kleurweergave
?
Lichtopbrengst (Lumen) 2400
?
Gradenbundel (graden) 190
?
Lumen Watt Verhouding (Lm/W) 109
?
Lamp Informatie
EAN 8719157005890
Inclusief LED starter Ja
?
Voorschakelapparaat Conventioneel (EM); Mains (AC) met starter
?
Behuizing Glass, Non HACCP Compliant
Serie Avant
Afmetingen
Lengte (mm) 1500
Diameter (mm) 28
Exacte vorm T8
Lees meerSwipe Up
Downloads

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube EM 150cm 22W 865 | Daglicht - incl. LED Starter - Vervangt 58W

Goed om te weten:

  • Vervangt gemakkelijk je TL buis
  • Profiteer van de lange levensduur
  • Voor conventionele armaturen
  • Smalle gradenbundel
  • Flikkert niet
  • Daglicht wit licht

Vervangt gemakkelijk je TL buis

Heb je thuis een TL buis in een armatuur met starter? Dan heb je een armatuur met een conventioneel voorschakelapparaat. De Noxion Avant EM LED buis is een efficiënte vervanger voor TL buizen in armaturen die gebruik maken van een starter. De Noxion LED buis is 150cm lang, verbruikt 22W en vervangt TL buizen met een verbruik van 58W. Door over te stappen op LED zul je een hoop energie besparen!

Profiteer van de lange levensduur

Deze LED buis heeft een levensduur van 30.000 uur. Dit is gemiddeld 3 keer langer dan de conventionele TL verlichting. Daarnaast ben je verzekerd van lang plezier van je aankoop door de Lampdirect All-in garantie. Voor deze lamp is dit zelfs 3 jaar! Doordat LED verlichting zo veel energie en dus ook energiekosten bespaart, verdien je de investering vaak al terug binnen deze garantieperiode. Verder resulteert de lange levensduur van dit product in een stuk minder onderhoudskosten. Je hoeft namelijk minder vaak nieuwe verlichting aan te schaffen en te laten plaatsen.

Voor conventionele armaturen

Zoals eerder genoemd, is deze LED buis geschikt voor gebruik met conventionele armaturen. Dit houdt in dat het armatuur gebruikt maakt van een starter. Deze zie je in het armatuur zitten wanneer je de TL buis eruit haalt. Doordat de Noxion LED buis gebruik maakt van dezelfde G13 fitting kan het zeer eenvoudig oude TL buizen vervangen. Je moet bij een conventioneel armatuur wel opletten dat je ook de starter vervangt door een LED starter. Deze is voor het gemak inbegrepen. Heeft je armatuur geen starter? Dan heb je een elektrisch armatuur en heb je een LED buis nodig die werkt met elektrische armaturen (HF).

Smalle gradenbundel

Een klassieke TL buis heeft een gradenbundel van 360º. Hierbij wordt het licht naar alle kanten uitgestoten. Ook naar het plafond, waar je er eigenlijk geen gebruik van maakt. De Noxion LED buizen zijn zo ontworpen dat ze hun lichtopbrengst volledig benutten. Dit komt door de gerichte gradenbundel van 190°. Het licht wordt hierbij alleen uitgestoten naar beneden en opzij. Alleen in de richting waar je het dus nodig hebt!

Flikkert niet

Een belangrijk verschil tussen TL verlichting en LED verlichting is de flikkering. TL verlichting flikkert niet alleen bij het opstarten, maar ook daarna nog. Deze flikkering kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Het kan bijvoorbeeld hoofdpijn of migraine veroorzaken. LED verlichting is vrij van deze flikkering en heeft deze problemen dus niet.

Daglicht wit licht

De kleur van verlichting is erg belangrijk, het kan namelijk de sfeer bepalen. Bedenk daarom voor de aanschaf van een LED buis met welk doeleinde je het aanschaft. Deze buis heeft een daglicht witte lichtkleur. Deze kleur is de meest felle variant en laat daarmee alle details zien. Daarom is het toepassingsgebied voornamelijk in de zorg.

Lees meerSwipe Up

Besparingscalculator

Beoordeling & reviews

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen