Vorige

Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM | incl. LED Starter

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM | incl. LED Starter

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Noxion Avant LED T8 Tube Extreme HO EM | incl. LED Starter

Zuinige vervanger van TL buizen

Deze Noxion LED tube is een 1-op-1 vervanger van de bekende TL buis. TL buizen verbruiken enorm veel energie in vergelijking met LED tubes. Ook bevatten TL buizen kwik, een ongezonde stof die vrijkomt wanneer de buis breekt. LED technologie maakt geen gebruik van deze stof. Met deze Noxion buizen bespaar je ruim 50% op je energieverbruik en dus ook op je energiekosten. Dit prouct draagt energielabel A++, het beste label mogelijk. Het geeft aan dat deze tube zeer geschikt is voor vergroening van je woning of bedrijfspand.

Lange levensduur met garantie

Naas het lage energieverbruik gaat deze tube een stuk langer mee dan de gemiddelde TL buis. TL buizen hebben een levensduur van ongeveer 20.000 uur. De levensduur van deze TL buis is ruim dubbel zo lang, namelijk 50.000 uur. Omdat dit een hoogwaardig product is, krijg je de eerste 5 jaar Lampdirect All-in garantie.

Conventionele buis met starter

Deze buis is geschikt voor een armatuur met conventioneel voorschakelapparaat (EM). Dit houdt in dat er een starter nodig is om de lamp te laten branden. Wanneer je twijfelt over het armatuur dat je thuis hebt, kan je kijken of er nu een starter in zit. Een andere manier om dit te herkennen, is dat de lamp flikkert en zoemt met opstarten. Als dat zo is, heb je voor de nieuwe LED tube een LED starter nodig. Deze wordt natuurlijk bijgeleverd met de tube. Je kunt de buis ook aansluiten op het stroomnetwerk van 220-240 Volt.

Hoge lichtkwaliteit

LED verlichting is verlichting met een erg hoge kwaliteit. TL buizen hebben altijd een aantal seconden nodig om op te starten. LED tubes niet, deze werken binnen 1 seconde. Waar TL verlichting coninue fikkert en hiermee hoofdpijn en migraine kan veroorzaken, straalt LED verlichting een constant licht uit dat dez problemen voorkomt.

Gradenbundel van 160º

Met een gradenbundel van 160º verbruikt deze LED tube geen energie om oppervlakten te verlichten die niet nodig hebt. TL buizen verlichten namelijk 360º rond, en schijnen daarmee ook licht op het plafond. Deze LED tube schijnt met een brede hoek naar beneden, waar je het nodig hebt.

Beschikbaar in 3 kleuren

  • Warm wit licht: 3000 kelvin
  • Koel witl icht: 4000 kelvin
  • Daglicht: 6500 kelvin
Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen