• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Bestel meer, betaal minder
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) 60cm 9W 830 | Warm Wit - incl. LED Starter - Vervangt 18W

 3,69  2,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,06 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Volumekorting
Meer dan 50 Extra korting
50 stuks  3,62  2,93 excl. BTW incl. BTW per stuk
2% Korting
25 stuks  3,65  2,96 excl. BTW incl. BTW per stuk
1% Korting
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) 60cm 9W 830 | Warm Wit - incl. LED Starter - Vervangt 18W

Beschrijving Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) 60cm 9W 830 | Warm Wit - incl. LED Starter - Vervangt 18W

Interessant om te weten:

 • 50% minder energiekosten
 • Levensduur van ruim 16 jaar
 • Geen onderhoudskosten
 • Inclusief LED starter
 • Razendsnel geïnstalleerd
 • Effectieve gradenbundel
 • Geen opstarttijd
 • Warm wit licht

50% minder energiekosten

Met deze Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) van 60cm zit iedereen goed. Zeker als het gaat om het besparen op je energiekosten. Deze LED TL buis van Noxion vervangt namelijk 60cm lange conventionele TL buizen van 18 Watt, terwijl het zelf 9 Watt aan vermogen verbruikt. Dat is dus de helft zuiniger en daar ga je bij de aanschaf direct van profiteren. Ook het energielabel A+ laat duidelijk zien dat je kiest voor een duurzaam LED product.

Levensduur van ruim 16 jaar

Een ander voordeel dat deze Noxion Avant LEDtube met zich meebrengt is het hoge aantal branduren. Zo gaat een gewone TL buis gemiddeld zo’n 15.000 branduren mee. Wanneer je dat vergelijkt met de 50.000 branduren van deze LED TL buis, dan ga je er dus flink op vooruit. Wanneer deze Noxion Avant LEDtube in een gemiddelde productie- of kantooromgeving iedere week zo’n 60 uur zou branden, dan gaat deze ruim 16 jaar mee! Tel uit je winst!

Geen onderhoudskosten

Na het plaatsen van deze Noxion Avant LEDtube T8 Standaard ben je voor een flink aantal jaar vrij van kosten die met onderhoud en vervanging te maken hebben. LED verlichting is namelijk onderhoudsvrij en bovendien erg goed voor het milieu. Je gaat dus op meerdere manieren geld besparen met de aanschaf van LED. Mocht er gedurende de levensduur onverwacht toch iets defect gaan, dan kun je rekenen op 5 jaar Lampdirect all-in garantie.

Inclusief LED starter

Bij deze Noxion LED TL buis krijg je van ons automatisch een LED starter meegeleverd. Deze heb je nodig om de LED buis te kunnen laten branden. Wanneer je de oude TL buis uit je armatuur haalt, zit daar ook de oude starter bij. Je plaatst de LED starter op dezelfde plek als die van de oude starter. 

Razendsnel geïnstalleerd

Het installeren van een LED TL buis is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is je oude TL verlichting (inclusief LED starter) uit het bestaande armatuur te halen. Vervolgens plaats je de nieuwe Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) met de LED starter in het armatuur. Als je dit hebt gedaan zal de lamp direct schijnen, want hij werkt op 220-240 Volt. Heb je hulp nodig bij het installeren? Bekijk dan onze handige instructievideo.

Effectieve gradenbundel

De ontwerpers van Noxion hebben deze Avant LEDtube zo ontworpen dat er gedurende de levensduur nauwelijks vermogen verloren gaat. Dat zit zo: de gradenbundel (250 graden) van deze LED TL buis is zo ingesteld dat het licht alleen naar de zijkant en naar beneden schijnt. Want wat heeft het voor zin om een LED TL buis naar het plafond te laten schijnen? Zo wordt er alleen maar energie verspild.

Geen opstarttijd

Wanneer je een oude TL buis aan zet, dan heeft deze vaak wat tijd nodig om aan te gaan. Je ziet dan een flikkering van het licht. Wanneer je daar in kijkt, doet dit pijn aan je ogen. Ook kan je er in het ergste geval hoofdpijn of migraine door krijgen. Bij deze Noxion LED TL buis is dat niet aan de orde, want er is namelijk geen opstarttijd nodig. Je hebt direct 100% lichtsterkte! 

Warm wit licht

Iedere LED TL buis is uitgerust met een kleurtemperatuur. In dit geval is dat 3000 Kelvin. In de praktijk geeft dat een warm wit licht. Die kleurtemperatuur is vooral geschikt voor ruimtes zoals hallen, gangen, trappenhuizen, foyers, kantines, wachtruimtes en winkels. Warm wit licht geeft een warme en tegelijkertijd frisse tint licht af.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 10 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
10 of the 10 reviews have been collected by Trustpilot
000000000000000000
Prima led buis!
Checkmark Lees meer reviews (10)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000