Noxion LED Downlight Forza Grijs 35W 3000lm 36D - 930 Warm Wit | 168mm - Beste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

  • Ontvang tot wel 20% volumekorting
  • Persoonlijk verkoopcontact
  • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Noxion LED Downlight Forza Grijs 35W 3000lm 36D - 930 Warm Wit | 168mm - Beste Kleurweergave

Goed om te weten:

  • Sieraad voor ieder plafond
  • Kleurtemperatuur
  • IP waarde en zaagmaat
  • Lampdirect zakelijk

Sieraad voor ieder plafond

Deze Noxion LED inbouwspot levert de beste prestaties en is vanwege zijn fraaie afwerking een aanwinst voor iedere ruimte. Vooral op het gebied van zuinigheid, duurzaamheid en levensduur zit je meer dan goed met dit inbouwarmatuur. Kijk maar eens naar het aantal branduren: 50000. Of wat te denken van de hoge kleurweergave. Die is: {color_rendering_ra). Zo komen kleuren helemaal tot leven! Verder is LED verlichting vele malen zuiniger dan conventionele halogeenspots. Je bespaart al snel meer dan 80% aan energiekosten met dit Noxion product! Daarnaast krijg je van ons bij aankoop een all-in garantie van 5 jaar jaar.

Kleurtemperatuur

Het kiezen van de juiste kleurtemperatuur hangt vooral af van de ruimte waar de LED spot geplaatst wordt. Oftewel: wat voor type licht past goed bij de situatie. Gaat het bijvoorbeeld om een ruimte (o.a. restaurant, hotelkamer, lounge, slaapkamer etc.) waar je via accentverlichting sfeer wil creëren? Kies dan voor (extra) warm wit licht (2700 - 3000K) of een dim-to-warm inbouwspot. Dient het licht vooral functioneel te zijn (o.a. showroom, kantoorruimte, keuken)? Dan is een koelere lichtkleur zoals 4000K beter op zijn plaats. Dit Noxion armatuur heeft de volgende kleurtempeatuur: 3000K - Warm Wit. Ook goed om te weten: Is deze inbouwspot inclusief lamp? . Op zoek naar een ander type LED inbouwspot? Klik dan hier voor ons complete Noxion assortiment.

IP waarde en zaagmaat

Op zoek naar een inbouwspot voor buitengebruik? Dan speelt de IP waarde van het armatuur een belangrijke rol. Dit cijfer geeft aan in hoeverre het product stof- en waterdicht is. Wanneer je een inbouwspot buiten wil plaatsen, bijvoorbeeld onder een carport of overkapping, dan raden we een IP waarde van tenminste 44 aan. De IP waarde van deze Noxion inbouwspot is: IP20 - Bijna Stofdicht. Verder is de zaagmaat van belang. Vooral als er van tevoren een gat in een plafond moet worden gemaakt. De diameter van deze LED spot is: 168mm en de hoogte bedraagt: mm. Het plaatsen van dit inbouwarmatuur is met name vanwege de twee sterke rvs klemmen eenvoudig en kan rechtstreeks op de netstroom (230V). 

Lampdirect zakelijk

Ben je al bekend met alle zakelijke voordelen van Lampdirect? Naast het aanbieden van de beste LED verlichting streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke service te bieden. Zo kunnen we je bij ieder project van A tot Z helpen met onder meer lichtadvies, lichtcalculaties en het installeren van de verlichting op locatie. Klik hier om meer te lezen op onze pagina projectverlichting. Daarnaast kun je als zakelijke klant een eigen account aanmaken, profiteer je van inkoopvoordeel en is kopen op rekening mogelijk. Meer weten? Klik dan hier.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar