Vorige

Noxion LED Downlight Opto IP40 | DALI Dimbaar

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Wattage

Noxion LED Downlight Opto IP40 | DALI Dimbaar

  • Kleurcode
  • Wattage

Beschrijving Noxion LED Downlight Opto IP40 | DALI Dimbaar

Productomschrijving LED Downlight Opto

Deze Noxion LED Downlight Opto is een inbouwarmatuur samengesteld uit hoogwaardige componenten met geïntegreerde LED technologie. De kwaliteit van dit armatuur wordt onderschreven door de LM79 en LM80 meetrapporten. Daardoor voldoet het product aan alle Europese richtlijnen, zoals beschreven in de EN-12464-1 normering. De Downlight heeft een lage verblindingsgraad van UGR<22, zodat het licht niet direct in uw ogen komt en u niet verblind wordt. Dat garandeert visueel comfort. Hierdoor is het armatuur geschikt voor toepassing in de retail, algemene ruimtes, hotels, kantines en gangpaden. Dit armatuur heeft een kleurweergave van CRI >80, waardoor kleuren goed weergegeven worden. De Downlight is niet kantelbaar en geschikt algemene verlichting

Met dit armatuur vervangt u eenvoudig uw huidige downlights met 2x18W of 2x26W PL-C spaarlampen. Met dit inbouwarmatuur bespaart u direct 50% op uw energiekosten ten opzichte van een conventioneel armatuur met halogeenDownlight. Dit product is tevens DALI aanstuurbaar. De downlight is eenvoudig in te bouwen in systeem-, stucwerk- en gipsplafonds door de smalle sierrand en de zaagmaat van 120mm of 200mm. Dit product is binnen en buiten toepasbaar en tevens geschikt voor vochtige ruimtes door de IP40 classificatie. De premium LED-chips in dit armatuur hebben een levensduur van 70,000 uur. Daarmee bedraagt de levensduur in de praktijk meer dan 25 jaar in een gemiddelde bedrijfsomgeving. De armaturen zijn verkrijgbaar in een warm witte en koel witte lichtkleur.

Installatie is eenvoudig

  • Schakel de stroom uit
  • Koppel het oude armatuur los en neem het uit het plafond
  • Leg de LED downlight in het plafond en sluit het aan
  • Schakel de stroom weer in en bespaar direct op uw energiekosten

Service

Door de lange levensduur en onze ervaring met dit armatuur is Lampdirect in staat om 5 jaar garantie te geven op dit LED armatuur. Daardoor verdient u de investering terug binnen de garantieperiode. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact op met een van onze lichtexperts.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen