Noxion LED Lichtlijnen

Lichtlijnen zijn de perfecte oplossing voor grote oppervlakken. Door het creëren van lichtlijnen kunnen ruimtes snel voorzien worden van energiezuinige LED verlichting. Met lichtlijnen van Noxion ben je daarnaast verzekerd dat je een lichtsysteem installeert met het oog op de toekomst. Noxion lichtlijnen zijn op het moment verkrijgbaar in twee verschillende vormen: de NX-Line lichtlijn en de EasyTrunk lichtlijn. Lees hieronder meer over wat deze twee lijnen onderscheidt en wat het beste past bij jouw ruimte!


Noxion LED NX-Line

De Noxion NX-Line is een flexibele lichtoplossing voor grote oppervlakken. De NX-Line lichtlijn wordt gecreëerd door middel van een trunking systeem wat gebruik maakt van een inklikmontage. Verder is de NX-Line ook verkrijgbaar met een DALI systeem waarmee verlichting automatisch aangestuurd kan worden. Benieuwd naar wat je nog meer krijgt met de Noxion NX-Line lichtlijn? Lees meer over de NX-Line of bekijk alle NX-Line systemen in ons assortiment:Noxion LED EasyTrunk

De EasyTrunk lichtlijn maakt gebruik van een geavanceerd systeem wat installatie ontzettend eenvoudig maakt. Waar de Noxion NX-Line bestaat uit een compleet nieuwe lichtlijn, zijn de EasyTrunk lichtlijnen aansluitbaar op je bestaande draagrail. Zo kan een module al binnen 30 seconden geïnstalleerd zijn! Benieuwd naar wat je nog meer krijgt met de Noxion EasyTrunk lichtlijn? Bekijk de volledige EasyTrunk serie of lees meer:Gedetailleerde info nodig?

Meer informatie nodig over de verschillende lichtlijnen en hoe zij naadloos in jouw ruimte kunnen staan; Neem contact op met onze lichtexperts die dit van A tot Z met je kunnen doornemen!