• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 7 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.

Noxion LED EasyTrunk Lichtlijn

De EasyTrunk lichtlijnen geven een nieuwe betekenis aan eenvoud. Heb je in jouw ruimte al een conventionele lichtlijn hangen? Dan is de EasyTrunk een perfecte oplossing. Wat deze lichtlijn zo speciaal maakt is het feit dat het eenvoudig aansluitbaar is op het bestaande draagrail die al in je ruimte hangt. Dit maakt een installatie razendsnel waardoor je binnen no-time kunt profiteren van hoge energiebesparingen!Waar bestaat de EasyTrunk uit?

De EasyTrunk lijn bestaat alleen uit de daadwerkelijke module met de geïntegreerde LED verlichting. Deze kan zeer eenvoudig geplaatst worden in je bestaande draagrail. De EasyTrunk lichtlijn kan ook voorzien worden van noodverlichting en kan gemonteerd worden als opbouw- of pendelarmatuur.


Breed toepasbaar gebied

Deze lichtlijnen kunnen geplaatst worden in onder andere productiehallen en magazijnen maar ook in grote winkelhallen en supermarkten met een hoog plafond. Doordat wij een zo gevarieerd assortiment mogelijk willen bieden kun je zelf bepalen wat het beste past bij jouw ruimte. Zo kun je kiezen uit lichtlijnen met verschillende lichtkleuren, van warm wit en koel wit tot daglicht wit. Hierbij zijn er kleurweergaves boven 80 Ra beschikbaar. Geïnteresseerd in nog beter kwaliteit licht? De EasyTrunk lichtlijn is ook beschikbaar met een kleurweergave van > 90 Ra.

Naast meerdere lichtkleuren, zijn de lichtlijnen verkrijgbaar met verschilende gradenbundels. Deze variëren van lijnen met een smalle gradenbundel zoals 30°, tot lichtlijnen met gradenbundels van wel 120°. Daarnaast zijn er lichtlijnen met een double distribution die ideaal zijn voor het verlichten van stellingen of etalages.
Gedetailleerde info nodig?

Ben je benieuwd naar alle verkrijgbare opties? Bekijk hier onze datasheet. Wil je een nieuw lichtsysteem in jouw pand maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem vrijblijvend contact op met onze projectteam die jou van A tot Z kan ontzorgen!