• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Tot 7 jaar garantie
 • Zakelijk? Offerte op maat
 • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 Koel Wit | 120x30cm - UGR <19 - Philips Xitanium Driver

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 Koel Wit | 120x30cm - UGR <19 - Philips Xitanium Driver

Beschrijving Noxion LED Paneel Delta Pro V2.0 Highlum 40W 5480lm - 840 Koel Wit | 120x30cm - UGR <19 - Philips Xitanium Driver

Interessante informatie

 • UGR<19 LED paneel
 • Van vele gemakken voorzien
 • Zorgvuldig gekozen materiaal
 • 4000 Kelvin - koel wit licht
 • 7 jaar all-in garantie

UGR<19 LED paneel

Op zoek naar een 30x120cm LED paneel van topkwaliteit, dat speciaal geschikt is voor onder andere scholen en kantoren? Dan voldoet dit Delta Pro Highlum V2.0 van a-merk Noxion aan alle eisen! Zo is het uitgerust met een UGR<19 waarde. Daarbij staan de letters UGR voor Unified Glare Ratio. Op basis van nieuwe Europese wetgeving omtrent binnenverlichting is bepaald dat LED verlichting op kantoren en scholen uitgerust dient te zijn met de UGR<19 waarde. Bij dit getal is de verblindingsgraad zeer laag en daar ondervind je geen hinder van.

Van vele gemakken voorzien

Niet alleen is het aantal branduren met 70.000 zeer hoog. Dat geldt ook voor de powerfactor (0,90) van dit duurzame Noxion LED paneel, die ervoor zorgt dat het vermogen optimaal blijft. Ook hoef je geen losse driver aan te schaffen, want je krijgt al een zeer krachtige externe driver meegeleverd. In dat opzicht ben je ook verzekerd van topkwaliteit. De driver zorgt er bovendien voor dat de installatie erg eenvoudig is. Het enige dat je hoeft te doen is het LED paneel en de driver via de bijgesloten aansluitkabel(s) in het (systeem)plafond aan te sluiten op de netstroom.

Kies voor LED

Met dit Noxion Delta Pro LED paneel kies je voor een product dat niet alleen ruim 25 jaar mee zal gaan, maar ook een flinke energiebesparing oplevert. Dat zit zo: dit LED paneel is met zijn energielabel A+ de zuinige vervanger van 30x120cm lange armaturen met daarin 2 TL-buizen van ieder 36 Watt. Dat is samen dus 72 Watt, terwijl het vermogen van dit inbouwarmatuur zelf 40 Watt bedraagt. Met aanzienlijk minder vermogen wordt er dus dezelfde lichtopbrengst bereikt, en dat is op zijn beurt weer goed voor je energierekening! Bovendien draag je met LED verlichting je steentje bij aan een schoner en groener klimaat. Zo sla je dus meerdere vliegen in één klap!

Zorgvuldig gekozen materiaal

Bij Noxion wordt niet alleen ingezet op de kwaliteit van ieder product, maar ook op duurzaamheid. Daarbij hoort onder meer een keuze voor de beste materialen. Bij dit Delta Pro Highlum LED paneel is de optische afdekking van polystyreen. En dat merk je, want wanneer je in het licht van dit witte armatuur kijkt dan is het zeer helder en krachtig. Zo kunnen alle LED elementen mooi en gelijkmatig over de ruimte worden verdeeld, in een brede stralingshoek van 120 graden.

4000 Kelvin - koel wit licht

Je kunt bij dit zuinige Noxion LED paneel kiezen voor drie soorten kleurtemperaturen (Kelvin). Bij dit exemplaar betreft dat 4000 Kelvin, en dat geeft een koel wit licht. Deze lichtkleur heeft als grote voordeel dat het goed is voor de concentratie en focus. En dat is dus prettig voor werknemers en/of leerlingen. Ook bevordert 4000 Kelvin het dag/nacht ritme. Scholen (klaslokalen), kantoren, magazijnen, vergaderruimtes, kapsalons, schoonheidssalos en showrooms zijn zeer geschikte ruimtes voor dit LED paneel van 4000K. Wil je een zachtere tint qua licht, kies dan voor 3000 Kelvin (warm wit licht). Heb je meer baat bij natuurlijk daglicht, kies dan voor 6500K.

7 jaar all-in garantie

Ook qua garantietermijn maak je met dit Noxion product een uitstekende keuze. Je krijgt bij de aanschaf ervan namelijk 7 jaar Lampdirect all-in garantie. Wil je grotere aantallen bestellen van dit LED paneel? Dan kun je op deze pagina een offerte aanvragen. Onze lichtexperts nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Beoordelingen

Dit product heeft een score van uitstekend op basis van 2 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.