Vorige

Noxion LED Paneel Econox 30x120cm

Noxion LED Paneel Econox 30x120cm

 • Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Econox 30x120cm

Goed om te weten

 • Econox: Nóg efficiënter
 • 30x120cm LED vervangers
 • Gaan 70,000 uur mee
 • Xitanium LED driver
 • Duurzaam materiaal
 • Lichtkleuren
 • 7 jaar garantie
 • Heb je een 30x120cm systeemplafond?

Econox: nóg efficiënter

De Noxion Econox LED panelen zijn de efficiënte opvolgers van de populaire Noxion Delta Pro. Door de verhoogde Lumen/Watt ratio van 137 lm/w, haal je meer licht uit elke Watt. Daarnaast ligt de prijs lager dan zijn voorganger, wat hoge kwaliteit nog toegankelijker maakt!

30x120cm LED vervangers

De Noxion Econox LED panelen vervangen conventionele TL armaturen van 2x36W. Door de gestandaardiseerde 30x120cm maat van de panelen kunnen ze eenvoudig geplaatst worden in 30x120cm systeemplafonds. Door het gebruik van LED technologie, bespaar je verder de helft van je energie! Dit ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten. 

Gaan 70,000 uur mee

Met een levensduur van 70,000 uur profiteer je ruim 19 jaar van het hoge kwaliteit licht van de Noxion Econox! Dit is gebaseerd op een dagelijks verbruik van 10 uur. Dit is een van de voordelen van LED verlichting. Een bijkomend voordeel van LED is dat de lichtopbrengst van de panelen veel langer gewaarborgd blijven in vergelijking met conventionele TL armaturen.

Xitanium LED driver

De Noxion Econox LED panelen in deze groep maken gebruik van een Philips Xitanium LED driver. Deze driver is onder andere berust met een zeer lage inschakelstroom en een hoge powerfactor. De lage inschakelstroom zorgt ervoor dat je meer armaturen kunt aansluiten op een groep. Daarnaast ben je met een hoge powerfactor verzekerd dat zo min mogelijk energie onnodig verloren gaat.

Duurzaam materiaal

Een voorkomend probleem bij LED panelen is dat gedurende de levensduur, het polystyreen materiaal kan vergelen. Dit komt doordat de plaat zeer warm kan worden, waardoor de kleur verandert. Dit is echter niet het geval bij de Econox. Door verbeterde koeling zal de plaat niet warm worden en ook niet veranderen van kleur!

Lichtkleuren

De Econox LED panelen zijn verkrijgbaar met verschillende lichtkleuren zodat jij voor jouw toepassingsgebied altijd een geschikt product hebt! LED panelen met een warm witte lichtkleur kunnen goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld algemene hallen en doorgangen, terwijl LED panelen met een koel wit licht geschikt zijn voor bijvoorbeeld kantooromgevingen. LED panelen met een daglicht wit licht verschaffen helder licht voor gebieden waar dit essentieel is zoals laboratoria en ziekenhuizen.

7 jaar garantie

De Noxion Econox LED panelen zijn berust met een garantie van maar liefst 7 jaar. Dat is de service van Lampdirect!

Heb je een 60x60cm systeemplafond?

Ben je overtuigd door de vele voordelen van de Noxion Econox LED panelen, maar heb je een 60x60cm systeemplafond? Wij hebben van de Noxion Econox ook 60x60cm LED versies!

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
 • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
 • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen