• Gratis verzending Vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
 • Voor
  23:59
  uur besteld,
  morgen
  in huis!*
 • Veilig winkelen met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg

Noxion LED Paneel Econox 60x60cm

 28,25  22,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,99 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,95 voor de verzending.
Verzending: vandaag
Please wait, adding to cart...

Beschrijving Noxion LED Paneel Econox 60x60cm

Goed om te weten

 • Econox: Nóg efficiënter
 • 60x60cm LED vervangers
 • Gaan 70,000 uur mee
 • Xitanium LED driver
 • Duurzaam materiaal
 • Lichtkleuren
 • 7 jaar garantie
 • Heb je een 30x120cm systeemplafond?

Econox: nóg efficiënter

De Noxion Econox LED panelen zijn de efficiënte opvolgers van de populaire Noxion Delta Pro. Door de verhoogde Lumen/Watt ratio van 137 lm/w, haal je meer licht uit elke Watt. Daarnaast ligt de prijs lager dan zijn voorganger, wat hoge kwaliteit nog toegankelijker maakt!

60x60cm LED vervangers

De Noxion Econox LED panelen vervangen conventionele TL armaturen van 4x18W. Door de gestandaardiseerde 60x60cm maat van de panelen kunnen ze eenvoudig geplaatst worden in 60x60cm systeemplafonds. Door het gebruik van LED technologie, bespaar je verder de helft van je energie! Dit ga je dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten. 

Gaan 70,000 uur mee

Met een levensduur van 70,000 uur profiteer je ruim 19 jaar van het hoge kwaliteit licht van de Noxion Econox! Dit is gebaseerd op een dagelijks verbruik van 10 uur. Dit is een van de voordelen van LED verlichting. Een bijkomend voordeel van LED is dat de lichtopbrengst van de panelen veel langer gewaarborgd blijven in vergelijking met conventionele TL armaturen.

Xitanium LED driver

De Noxion Econox LED panelen in deze groep maken gebruik van een Philips Xitanium LED driver. Deze driver is onder andere berust met een zeer lage inschakelstroom en een hoge powerfactor. De lage inschakelstroom zorgt ervoor dat je meer armaturen kunt aansluiten op een groep. Daarnaast ben je met een hoge powerfactor verzekerd dat zo min mogelijk energie onnodig verloren gaat.

Duurzaam materiaal

Een voorkomend probleem bij LED panelen is dat gedurende de levensduur, het polystyreen materiaal kan vergelen. Dit komt doordat de plaat zeer warm kan worden, waardoor de kleur verandert. Dit is echter niet het geval bij de Econox. Door verbeterde koeling zal de plaat niet warm worden en ook niet veranderen van kleur!

Lichtkleuren

De Econox LED panelen zijn verkrijgbaar met verschillende lichtkleuren zodat jij voor jouw toepassingsgebied altijd een geschikt product hebt! LED panelen met een warm witte lichtkleur kunnen goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld algemene hallen en doorgangen, terwijl LED panelen met een koel wit licht geschikt zijn voor bijvoorbeeld kantooromgevingen. LED panelen met een daglicht wit licht verschaffen helder licht voor gebieden waar dit essentieel is zoals laboratoria en ziekenhuizen.

7 jaar garantie

De Noxion Econox LED panelen zijn berust met een garantie van maar liefst 7 jaar. Dat is de service van Lampdirect!

Heb je een 30x120cm systeemplafond?

Ben je overtuigd door de vele voordelen van de Noxion Econox LED panelen, maar heb je een 30x120cm systeemplafond? Wij hebben van de Noxion Econox ook 30x120cm LED versies!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Phone 088 - 31 00 000

Wij antwoorden z.s.m.