Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 300x 1200

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 300x 1200

Beschrijving Noxion LED Paneel Econox Xitanium DALI 32W 4400 lm 4000K 300x 1200

Goed om te weten:

 • Topkwaliteit van Noxion
 • 70.000 branduren
 • UGR<22
 • DALI
 • Stevig en flexibel
 • Koel wit licht - 4000K
 • Eenvoudige installatie
 • 7 jaar all-in garantie

Topkwaliteit van Noxion

Met dit witte Noxion Econox LED paneel van 30x120cm haal je absolute topkwaliteit aan LED verlichting binnen. Dit exemplaar uit de succesvolle Econox serie vervangt conventionele TL-armaturen van 2x36 Watt. Zelf verbruikt dit LED paneel slechts 32 Watt, terwijl het ook over een enorme lichtopbrengst van liefst 4400 Lumen beschikt. Je energiebesparing loopt al snel op tot 56%. 

70.000 branduren

In de meeste scholen en kantoorgebouwen brandt een LED paneel gemiddeld zo’n 12 uur per dag. Wanneer dat bij dit Noxion Econox LED paneel het geval is, dan heb je er ruim 22 jaar plezier van! Ook komen onderhouds- en vervangingskosten voor die hele periode te vervallen. Tel uit je winst! 

UGR<22

De zogeheten UGR waarde geeft de verblindingsgraad van een LED paneel aan. In dit geval heeft dit Noxion Econox LED paneel een UGR<22 waarde. Deze verblindingsgraad is geschikt voor algemene ruimtes. Je kunt er qua toepassingsgebied dus meerdere kanten mee op. Op zoek naar een LED paneel voor een school of kantoor? Dan is de UGR<19 waarde perfect geschikt.

DALI

Dit Noxion LED Paneel kun je aansluiten op een DALI systeem. Daarmee kun je meerdere armaturen in een verlichtingssysteem onderling met elkaar laten communiceren. Ook kun je verlichting dimmen. Verder werkt het DALI lichtsysteem geheel zelfstandig, in combinatie met de juiste sensoren. Het maakt slim gebruik van zijn omgeving. Bovendien verspil je dankzij DALI geen onnodige energie.

Stevig en flexibel

De optische afdekking en behuizing van dit Noxion Econox LED paneel zijn van polystyreen. Verder zal er geen overhitting of vergeling van het licht optreden, vanwege een ingebouwde koeling. De ingebouwde Philips Xitanium driver (32 Watt) zorgt er samen met de hoge powerfactor (<0,90) voor dat er tijdens de levensduur niet of nauwelijks vermogen verloren gaat.

Koel wit licht - 4000K

Met 4000 Kelvin geeft dit Noxion LED paneel een koel wit licht af. Deze kleurtemperatuur is uitermate geschikt voor het verhogen van concentratie en productiviteit op de werkvloer. Verder heeft dit Econox LED paneel een stralingshoek van 120 graden.

Eenvoudige installatie

Het installeren van dit LED paneel is een fluitje van een cent. Het past in elk systeemplafond met dezelfde afmeting (30x120cm). Je sluit dit inbouwarmatuur via onder andere de push-in connector rechtstreeks aan op het stroomnetwerk (220-240 Volt). In onze blog leggen we via een handige instructievideo uit hoe je een LED paneel installeert.  

7 jaar all-in garantie

Bij Lampdirect staat het leveren van een goede service hoog in het vaandel. Daarom krijg je bij de aanschaf van dit Noxion LED paneel 7 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking? Of wil je een offerte ontvangen voor grotere aantallen? Neem dan contact met ons op!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.