Vorige

Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR <19

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR

  • Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR <19

Goed om te weten

  • Budgetvriendelijk
  • Efficiënt en duurzaam
  • Breed toepasbaar
  • Gereed voor kantoorgebruik
  • Meerdere lichtkleuren
  • Eenvoudige installatie

Budgetvriendelijk

De Ecowhite LED panelen van Noxion zijn de nieuwe toevoeging aan de groeiende familie van energie-efficiente Noxion LED panelen! Vanwege de lage prijs zijn deze panelen een zeer economische voordelige introductie in de wereld van LED. Hun lage prijs doet echter niks af aan de kwaliteit van de Noxion Ecowhite. Zo profiteer je ook met deze LED armaturen van alle voordelen van LED verlichting.

Efficiënt en duurzaam

De Noxion Ecowhite LED panelen vervangen conventionele TL armaturen van 2x28W of 2x36W. Met een verbruik van 36W, bespaar je met deze LED armaturen tot wel 50% op je energieverbruik! Daarnaast gaan ze 30.000 uur mee, wat betekent dat vervangings- en onderhoudskosten veel lager worden. Verder zul je je initiële investering snel terug hebben verdiend!

Breed toepasbaar

Dit LED paneel kan moeiteloos ingebouwd worden in standaard systeemplafonds van 30x120cm. Verder is het uitermate geschikt voor een variatie aan verschillende toepassingsgebieden, van kantooromgevingen tot klaslokalen.

Gereed voor kantoorgebruik

Nederlandse werkplekken, waaronder kantoren en leslokalen moeten zich tegenwoordig houden aan de Europese normering omtrent verlichting zoals de minimale eisen voor lichtopbrengst of de verblindingsgraad in een ruimte (NEN 12464-1). Hiermee garanderen we het comfort van werknemers én bezoekers. De Noxion Ecowhite LED panelen in deze groep zijn berust met een maximale verblindingsgraad van UGR <19, wat gewenst is voor een kantooromgeving.

Meerdere lichtkleuren

De Ecowhite LED panelen in deze groep zijn verkrijgbaar met verschillende lichtkleuren. Deze variëren van LED panelen met een warme lichtkleur (3000K), voor hallen en gangpaden, een koel witte lichtkleur (4000K) voor kantoor- en schoolomgevingen en een daglicht witte lichtkleur (6500K) voor bijvoorbeeld operatieruimtes en laboratoria.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen