Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 60x60cm | UGR <22

Interessante informatie

  • Zuinige en duurzame LED panelen
  • Breed toepasbaar / UGR<22
  • Drie soorten kleurtemperatuur
  • Snel en simpel geïnstalleerd

Zuinige en duurzame LED panelen

Kenmerkend aan deze Noxion Ecowhite V2.0 LED panelen is hun lage energieverbruik  en lange levensduur. Ze vervangen conventionele TL armaturen met daarin vier 60cm lange TL buizen van elk 18 Watt (= totaal 72 Watt). Dat betekent een energiebesparing van tenminste 50%, omdat deze duurzame Ecowhite LED panelen zelf een vermogen hebben van slechts 36 Watt. Verder heb je 30.000 uur plezier van deze inbouwarmaturen. Dat staat bij een gemiddeld verbruik (kantooromgeving) gelijk aan ruim 15 jaar! Dat betekent ook dat je die hele periode geen onnodige kosten meer hebt aan vervanging en onderhoud. Tevens ontvang je bij aankoop een Lampdirect all-in garantie van 3 jaar! Ook zijn deze LED panelen verkrijgbaar in een 30x120 formaat

Breed toepasbaar / UGR<22

Ieder standaard systeemplafond van 60x60cm is geschikt voor deze LED panelen. Ze zijn zo ontworpen dat ze qua design naadloos aansluiten. Verder zijn ze uitgerust met een UGR<22 waarde. Tegenwoordig zijn er Europese regelgevingen met betrekking tot UGR waarden. Voor UGR<22 geldt dat het geschikt is voor algemene ruimtes, zoals een balie, foyer, kantine, ontvangstruimte, hal, trap of gang. Ook zijn er Noxion Ecowhite LED panelen verkrijgbaar met een UGR<19 waarde, speciaal bedoeld voor scholen en kantoren.

Drie soorten kleurtemperatuur

Bij deze serie LED panelen van Noxion kun je kiezen uit drie verschillende soorten kleurtemperatuur. Stel jezelf de vraag in wat voor soort ruimte het LED paneel komt te hangen en wat het doel van de verlichting moet zijn. Je kunt kiezen uit: 

  • Warm wit (3000K) - Licht met een zachte/warme tint. O.a. geschikt voor algemene ruimtes.
  • Koel wit (4000K) - Licht met een frisse/koele tint. O.a. geschikt voor keukens, showrooms, kapsalons, magazijnen en schoonheidssalons. 
  • Daglicht (6500K) - Natuurlijk daglicht. O.a. geschikt voor de gezondheidszorg, laboratoria en werkplaatsen.

Snel en simpel geïnstalleerd  

Deze Noxion Ecowhite V2.0 LED panelen kun je heel eenvoudig installeren. Zo is de LED driver al intern ingebouwd, waardoor je het LED paneel alleen nog hoeft aan te sluiten op de netstroom. Twijfel je over het installeren of kom je er niet helemaal uit? Schakel dan een installateur in. Ook kun je onze speciale blog raadplegen. Ook goed om te weten: vanwege de hoge powerfactor (<0.95) gaat er gedurende de levensduur van deze armaturen nauwelijks vermogen verloren. Verder hebben we diverse accessoires in ons assortiment, waarmee je een LED paneel tegen een muur of aan een plafond kunt bevestigen. Klik hier om alle opties wat betreft accessoires te bekijken! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar
Please wait, adding to cart...