Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 30x120cm 3000K 34W UGR<15 Gloss Reflector | Warm Wit - Dali Dimbaar - Vervangt 2x28W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 30x120cm 3000K 34W UGR<15 Gloss Reflector | Warm Wit - Dali Dimbaar - Vervangt 2x28W

Beschrijving Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 30x120cm 3000K 34W UGR<15 Gloss Reflector | Warm Wit - Dali Dimbaar - Vervangt 2x28W

Goed om te weten

 • Noxion, best in class lighting
 • UGR <15 waarde
 • Lange levensduur en garantietermijn
 • Energiezuinig: energielabel A++
 • Hoogglans reflector
 • DALI dimbaar
 • Hoge powerfactor
 • 3000K - warm wit licht
 • Hoogwaardige kwaliteit driver

Noxion, best in class lighting

Al meerdere jaren op rij is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk in Europa. Zo slagen de ontwerpers er telkens in om LED verlichting van hoge kwaliteit op de markt te brengen, in combinatie met een hoge efficiëntie en een lange levensduur. En dat zorgt ervoor dat je jarenlang geen omkijken meer hebt naar kosten voor onderhoud en vervanging.

UGR <15 waarde

LED verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel op de werkvloer. Een ruimte met de juiste verlichting beïnvloedt onder andere het concentratievermogen en de efficiëntie van werknemers. Dat geldt ook voor dit Louvre Excell G2 LED Paneel van topmerk Noxion. Die onderscheidt zich onder meer vanwege zijn hoge UGR waarde: UGR<15. Dit betekent dat het een zeer lage verblindingsgraad heeft en daarom perfect geschikt is voor ruimten waar details erg belangrijk zijn, zoals een technische tekenkamer. 

Lange levensduur en garantietermijn

Met een levensduur van 70.000 branduren gaat dit zuinige Noxion LED paneel ruim 22 jaar mee in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week). En dat is ruim vijf keer zo lang als de levensduur van conventionele TL verlichting. Bovendien kun je de eerste vijf jaar na aanschaf van dit Louvre Excell G2 LED Paneel gebruik maken van onze Lampdirect all-in garantie.

Energiezuinig: energielabel A++

Dit Noxion LED paneel heeft de afmeting van 30x120cm en vervangt armaturen met 2 conventionele TL buizen van 36W. Zelf verbruikt dit Noxion armatuur slechts 34W. Je gaat met de aanschaf van dit LED paneel gegarandeerd ruim 53% aan energiekosten besparen. Hoe energiezuinig een LED product is, wordt aangegeven met het energielabel. Zo draagt dit Louvre LED Paneel het label A++. Ook daarmee zit je dus goed!

 

Hoogglans reflector

Dit LED paneel heeft een enorme lichtopbrengst (lumen) en is afgewerkt met een hoogglans reflector, een stevige behuizing van staal en bezit een gradenbundel van 75 (brede stralingshoek). De hoogglans reflector zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gereflecteerd, waardoor er zo effectief mogelijk mee wordt omgegaan.

DALI dimbaar

Dit Noxion Louvre LED paneel is DALI dimbaar. DALI is een modern systeem met vele voordelen. Je hebt meer controle over de lichtintensiteit van de ruimte waar de LED panelen hangen. Ook kun je deze Louvre Excell LED Panelen gebruiken in een groter verlichtingssysteem. Verder kunnen armaturen in een DALI systeem onderling met elkaar communiceren en zijn ze digitaal aan te sturen.

Hoge powerfactor

Naast het lage energieverbruik heeft dit vierkante inbouwarmatuur ook een hoge powerfactor van >0,90. Dat wil zeggen dat er door dit Noxion Louvre Excell LED Paneel zeer weinig blindstroom wordt geproduceerd. Daardoor gaat er zeer weinig vermogen verloren tijdens de levensduur en dat is extra goed voor het milieu.

3000K - warm wit licht

De kleurtemperatuur van 3000 Kelvin staat voor warm wit licht. Deze lichtkleur is voornamelijk geschikt voor gangen, hallen of trappenhuizen. Het is een verwelkomend licht met een prettige tint.

Hoogwaardige kwaliteit driver

Dit innovatieve LED Paneel van Noxion maakt gebruik van een hoogwaardige Philips driver. Deze driver zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor het armatuur Dit is beter voor de LED verlichting en voor je meterkast. Ook zorgt het voor een lage inschakelpiek wanneer je het armatuur aan zet.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.