Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 30x120cm 3000K 34W UGR<15 Gloss Reflector | Warm Wit - Vervangt 2x28W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 30x120cm 3000K 34W UGR<15 Gloss Reflector | Warm Wit - Vervangt 2x28W

Goed om te weten

 • Noxion, best in class lighting
 • UGR <15 waarde
 • Lange levensduur en garantietermijn
 • Energiezuinig: energielabel A++
 • Hoogglans reflector
 • Hoge powerfactor
 • 3000K - warm wit licht
 • Hoogwaardige kwaliteit driver

Noxion, best in class lighting

Al meerdere jaren op rij is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk in Europa. Zo slagen de ontwerpers er telkens in om LED verlichting van hoge kwaliteit op de markt te brengen, in combinatie met een hoge efficiëntie en een lange levensduur. En dat zorgt ervoor dat je jarenlang geen omkijken meer hebt naar kosten voor onderhoud en vervanging.

UGR <15 waarde

LED verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel op de werkvloer. Een ruimte met de juiste verlichting beïnvloedt onder andere het concentratievermogen en de efficiëntie van werknemers. Dat geldt ook voor dit Louvre Excell G2 LED Paneel van topmerk Noxion. Die onderscheidt zich onder meer vanwege zijn hoge UGR waarde: UGR<15. Dit betekent dat het een zeer lage verblindingsgraad heeft en daarom perfect geschikt is voor ruimten waar details erg belangrijk zijn, zoals een technische tekenkamer. 

Lange levensduur en garantietermijn

Met een levensduur van 70.000 branduren gaat dit zuinige Noxion LED paneel ruim 22 jaar mee in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week). En dat is ruim vijf keer zo lang als de levensduur van conventionele TL verlichting. Bovendien kun je de eerste vijf jaar na aanschaf van dit Louvre Excell G2 LED Paneel gebruik maken van onze Lampdirect all-in garantie.

Energiezuinig: energielabel A++

Dit Noxion LED paneel heeft de afmeting van 30x120cm en vervangt armaturen met 2 conventionele TL buizen van 36W. Zelf verbruikt dit Noxion armatuur slechts 34W. Je gaat met de aanschaf van dit LED paneel gegarandeerd ruim 53% aan energiekosten besparen. Hoe energiezuinig een LED product is, wordt aangegeven met het energielabel. Zo draagt dit Louvre LED Paneel het label A++. Ook daarmee zit je dus goed!

Hoogglans reflector

Dit LED paneel heeft een enorme lichtopbrengst (lumen) en is afgewerkt met een hoogglans reflector, een stevige behuizing van staal en bezit een gradenbundel van 75 (brede stralingshoek). De hoogglans reflector zorgt ervoor dat het licht naar beneden wordt gereflecteerd, waardoor er zo effectief mogelijk mee wordt omgegaan.

Hoge powerfactor

Naast het lage energieverbruik heeft dit vierkante inbouwarmatuur ook een hoge powerfactor van >0,90. Dat wil zeggen dat er door dit Noxion Louvre Excell LED Paneel zeer weinig blindstroom wordt geproduceerd. Daardoor gaat er zeer weinig vermogen verloren tijdens de levensduur en dat is extra goed voor het milieu.

3000K - warm wit licht

De kleurtemperatuur van 3000 Kelvin staat voor warm wit licht. Deze lichtkleur is voornamelijk geschikt voor gangen, hallen of trappenhuizen. Het is een verwelkomend licht met een prettige tint.

Hoogwaardige kwaliteit driver

Dit innovatieve LED Paneel van Noxion maakt gebruik van een hoogwaardige Philips driver. Deze driver zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor het armatuur Dit is beter voor de LED verlichting en voor je meterkast. Ook zorgt het voor een lage inschakelpiek wanneer je het armatuur aan zet.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar