Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm 4000K 34W UGR<15 Mat Reflector | Koel Wit - Vervangt 4x14W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties

Beschrijving Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm 4000K 34W UGR<15 Mat Reflector | Koel Wit - Vervangt 4x14W

Goed om te weten

 • Noxion, best in class lighting
 • UGR <15 waarde
 • Lange levensduur en garantietermijn
 • Energiezuinig: energielabel A++
 • Matte reflector
 • Hoge powerfactor
 • 4000K - koel wit licht
 • Hoogwaardige kwaliteit driver

Noxion, best in class lighting

Al meerdere jaren op rij is Noxion het snelstgroeiende lichtmerk in Europa. Zo slagen de ontwerpers er telkens in om LED verlichting van hoge kwaliteit op de markt te brengen, in combinatie met een hoge efficiëntie en een lange levensduur. En dat zorgt ervoor dat je jarenlang geen omkijken meer hebt naar kosten voor onderhoud en vervanging.

UGR <15 waarde

LED verlichting is een ontzettend belangrijk onderdeel op de werkvloer. Een ruimte met de juiste verlichting beïnvloedt onder andere het concentratievermogen en de efficiëntie van werknemers. Dat geldt ook voor dit Louvre Excell G2 LED Paneel van topmerk Noxion. Die onderscheidt zich onder meer vanwege zijn hoge UGR waarde: UGR<15. Dit betekent dat het een zeer lage verblindingsgraad heeft en daarom perfect geschikt is voor ruimten waar details erg belangrijk zijn, zoals een technische tekenkamer. 

Lange levensduur en garantietermijn

Met een levensduur van 70.000 branduren gaat dit zuinige Noxion LED paneel ruim 22 jaar mee in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week). En dat is ruim vijf keer zo lang als de levensduur van conventionele TL verlichting. Bovendien kun je de eerste vijf jaar na aanschaf van dit Louvre Excell G2 LED Paneel gebruik maken van onze Lampdirect all-in garantie.

Energiezuinig: energielabel A++

Dit Noxion LED paneel heeft de afmeting van 60x60cm en vervangt armaturen met 4 conventionele TL buizen van 4x14W. Zelf verbruikt dit Noxion armatuur slechts 34W. Je bespaart dus 22W zodra je dit armatuur aansluit en dat is ruim 40%. Hoe energiezuinig een LED product is, wordt aangegeven met het energielabel. Zo draagt dit Louvre LED Paneel het label A++. Ook daarmee zit je dus goed!

Matte reflector

Dit LED paneel is afgewerkt met een matte reflector, een stevige behuizing van staal en bezit een gradenbundel van 75 (brede stralingshoek). De matte reflector zorgt ervoor dat het licht een zachtere tint krijgt naar beneden wordt gereflecteerd, waardoor er zo effectief mogelijk mee wordt omgegaan.

Hoge powerfactor

Naast het lage energieverbruik heeft dit vierkante inbouwarmatuur ook een hoge powerfactor van >0,90. Dat wil zeggen dat er door dit Noxion Louvre Excell LED Paneel zeer weinig blindstroom wordt geproduceerd. Daardoor gaat er zeer weinig vermogen verloren tijdens de levensduur en dat is extra goed voor het milieu.

4000K - koel wit licht

De kleurtemperatuur van 4000 Kelvin staat voor koel wit licht. Dit licht wordt voornamelijk is kantoorruimten, het houdt werknemers namelijk gefocust en alert. 4000 Kelvin geeft in de praktijk een natuurlijke tint licht af.

Hoogwaardige kwaliteit driver

Dit innovatieve LED Paneel van Noxion maakt gebruik van een hoogwaardige Philips driver. Deze driver zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor het armatuur Dit is beter voor de LED verlichting en voor je meterkast. Ook zorgt het voor een lage inschakelpiek wanneer je het armatuur aan zet.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar