Vorige

Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm UGR<19

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm UGR

  • Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Louvre Excell G2 60x60cm UGR<19

Goed om te weten

  • UGR waarde van <19
  • Lange levensduur met garantie
  • Energiezuinig: energielabel A++
  • Verschillende afwerkingen
  • Hoge powerfactor
  • Beschikbaar in twee lichtkleuren
  • Hoogwaardige driver

UGR waarde van <19

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de werkvloer. Het beïnvloedt het concentratievermogen en de efficiëntie van werknemers. Ook belangrijk is dat verlichting geen verblindende werking heeft, wanneer het bijvoorbeeld op een computerscherm schijnt. De verblindingsgraad van verlichting wordt aangegeven met de Unified Glare Ratio (UGR). Voor kantoren moet deze <19 zijn, alleen dan is een armatuur geschikt voor gebruik in kantoren. De Noxion Louvre Excell is dus toe te passen in kantoorruimten.

Lange levensduur met garantie

Met een levensduur van 70.000 uur gaat dit LED paneel tot 20 jaar mee op de werkvloer. Gemiddeld is dit ruim 5x langer dan gemiddelde TL verlichting. De eerste vijf jaar na aanschaf kan je gebruik maken van de Lampdirect All-in garantie. Mocht je verlichting in die periode defect raken, staat onze klantenservice voor je klaar.

Energiezuinig: energielabel A++

Dit paneel van 60x60cm vervangt 4 TL buizen van 14W. Dit is 56W in totaal. Dit armatuur verbruikt slechts 34W. Je bespaart dus 22W zodra je dit armatuur aansluit, dat is zo’ 40%. Hoe energiezuinig een product is, wordt aangegeven met het energielabel. Dit product draagt label A++, het meest zuinige label mogelijk.

Verschillende afwerkingen

Dit armatuur is beschikbaar in twee afwerking. De glanzende afwerking heeft een moderne uitstraling en weerkaatst het licht direct naar beneden. De matte afwerking heeft een zachter weerkaatsing effect.

Hoge powerfactor

Naast het weinige energieverbruik is dit armatuur van extreem hoge kwaliteit. De powerfactor van een lamp geeft aan hoeveel blindstroom deze produceert. Blindstroom is stroom die een elektrisch apparaat terug het net in stuurt omdat het deze niet gebruikt. Blindstroom is vervuilend voor het stroomnet. Dit product produceert zeer weinig blindstroom en is daarmee extra goed voor het milieu.

Beschikbaar in twee lichtkleuren

De Noxion Louvre Excell is beschikbaar in warm wit licht en in koel wit licht. Verschil tussen beide is dat warm wit licht geschikt is voor hallen en gangen terwijl koel wit licht meer gebruikt wordt in kantoren.

Hoogwaardige driver

Dit armatuur maakt gebruik van een hoogwaardige driver van Philips of Osram. Deze driver zorgt voor een stabiele stroomvoorziening voor de lamp. Dit is beter voor de LED verlichting en voor je meterkast. Ook zorgt het voor een lage inschakelpiek wanneer je het armatuur aan zet.

Het armatuur is beschikbaar met Osram driver die aangesloten kan worden op het DALI systeem. DALI is een internationale standaard voor het slim beheren van meerdere armaturen tegelijkertijd. Communicatie tussen armaturen wordt hiermee makkelijker. Het DALI systeem kan bijvoorbeeld aangeven of een lamp aan of uit staat, hoeveel branduren deze heeft, het energieverbruik weergeven of een lamp dimmen. De Osram driver sluit hier gemakkelijk op aan.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen