• Gratis verzending vanaf €100 excl. btw€121 incl. btw
  • Tot 5 jaar garantie
  • Zakelijk? Offerte op maat
  • Vandaag besteld, vandaag verstuurd
  • Winkel veilig met Thuiswinkel Zakelijk Waarborg
Please wait, adding to cart...

Noxion LED Paneel Opbouw montagekit V2.0 voor Externe Driver

 26,61  21,99 excl. BTW incl. BTW
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Alleen beschikbaar op aanvraag
 30,24  24,99 excl. BTW incl. BTW
i
Onder de € 121,00 incl. BTW betaal je € 5,95 voor de verzending. Onder de € 100,00 excl. BTW betaal je € 4,91 voor de verzending.
Direct leverbaar

Beschrijving Noxion LED Paneel Opbouw montagekit V2.0 voor Externe Driver

Interessant om te weten

  • Montagekit 60x60cm
  • Voor LED Panelen met externe driver

Montagekit 60x60cm

Deze Noxion opbouw montagekit is geschikt voor LED Panelen van 60x60cm met een externe driver. Het installeren van deze LED Panelen in combinatie met deze opbouw montagekit is erg eenvoudig. Je sluit de externe driver aan op het LED Paneel en op de netstroom. Bij deze Noxion montagekit krijg je uiteraard alle benodigde materialen meegeleverd om het product te bevestigen in het plafond.

Voor LED Panelen met externe driver

Ben je op zoek naar een geschikt LED Paneel met een externe driver? Dan zijn onder andere de Noxion Econox LED Panelen geschikt, alsmede de Noxion Delta Pro LED Panelen. Je energiebesparing loopt al snel op tot ruim 70%, vergeleken met conventionele TL armaturen met daarin vier 60cm lange TL buizen van elk 18 Watt. Kies voor een duurzame en energiezuinige toekomst met Noxion LED panelen! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
088 - 31 00 000

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.