Vorige

Noxion LED Paneel Pro HighLum 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Kleurcode

Noxion LED Paneel Pro HighLum 60x60cm UGR

  • Kleurcode

Beschrijving Noxion LED Paneel Pro HighLum 60x60cm UGR<19 | Vervangt 4x18W

Het Noxion LED Paneel Pro HighLum is een LED paneel als vervanging voor armaturen met een 4x18W TL buis. De naam zegt het al het is een armatuur met een hoge lumen opbrengst dit wil zeggen dat het paneel een zeer hoge lichtopbrengst heeft. Hierdoor is het paneel vooral geschikt op plekken waar veel licht benodigd is. Door de UGR waarde van <19 is het armatuur ook geschikt om op kantoor te plaatsen. De UGR waarde zegt alles over de verblindingsfactor, deze dient op kantoren minder dan 19 te zijn. Het armatuur is bijna stofdicht door de IP waarde van 20 waardoor het armatuur weinig onderhoud benodigd heeft. De installatie van het paneel is erg gemakkelijk, je verwijdert simpelweg je oude armatuur en plaatst het nieuwe LED armatuur. Een bijkomend voordeel is dat het LED paneel geen gebruik maakt van een voorschakelapparaat wat ook nog energie kost. Door de LED technologie bespaar je, naast de onderhoudskosten door de lange levensduur, ook op energiekosten door het lage energieverbruik.


Noxion LED Paneel Pro HighLum

  • Levensduur 70.000 uur
  • Energielabel A++
  • UGR <19
  • 5jaar garantie

Opzoek naar 30x120cm panelen voor op kantoor? Kijk dan hier.


Voordelen van LED

LED verlichting gaat gemiddeld 3x langer mee dan ouderwetse lampen. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk doordat er geen schadelijke stoffen in zitten en springt de lamp direct op volle sterkte aan zonder opstarttijd door de LED technologie. Naast dat je bespaart op je energiekosten bespaar je dus ook op onderhoudskosten.

Lees meerSwipe Up

Beperkte voorraad

De fabrikant heeft de productie van dit product stopgezet. Koop nu de laatste stuks voor een speciale prijs bij Lampdirect!

Meer stuks nodig?
  • Bekijk nu hieronder onze geselecteerde alternatieven.
Meer informatie nodig?
  • Neem dan alstublieft contact op met onze professionele klantenservice.

Levertijd schatting

Bij LampDirect zijn we trots op onze extreme snelle en betrouwbare bezorgservice. Omdat ook wij afhankelijk zijn van de laatste voorraad informatie van onze leveranciers kunnen we de genoemde levertijd niet 100% garanderen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke klantenservice team!

loading

Moment...

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen