Please wait, adding to cart...
Noxion LED Panel Delta Pro V3 Highlum DALI 60x60cm UGR <19
Kleurcode
Lichtkleur (Kelvin)
Lichtopbrengst (Lumen)
Kleurcode
 • 830 - Warm wit
 • 840 - Koel wit
Lichtkleur (Kelvin)
 • 3000K - Warm Wit
 • 4000K - Koel Wit
Lichtopbrengst (Lumen)
 • 5225
 • 5500

Noxion LED Panel Delta Pro V3 Highlum DALI 60x60cm UGR <19

0 results

Beschrijving Noxion LED Panel Delta Pro V3 Highlum DALI 60x60cm UGR <19

Goed om te weten

 • Hoge lichtkwaliteit
 • UGR <19
 • Bespaar 50%
 • DALI dimbaar
 • Koel wit en warm wit licht
 • Gaat 50.000 branduren mee
 • Externe driver / snel geïnstalleerd
 • 5 jaar all-in garantie

Hoge lichtkwaliteit

Wanneer je een LED paneel uit deze Noxion Delta Pro V3 Highlum serie plaatst, zul je direct een zeer hoge lichtkwaliteit ervaren. Deze vierkante Noxion LED panelen van 60x60cm zijn immers uitgerust met een lichtopbrengst van meer dan 5000 lumen. Hierdoor kun je deze armaturen ook in een wat hoger plafond plaatsen. Vervolgens ben je jarenlang vrij van kosten aan onderhoud en vervanging.

UGR<19

Deze LED panelen bevatten een UGR<19 waarde. Dit geeft de verblindingsgraad aan. Tegenwoordig zijn LED panelen met deze waarde verplicht op scholen en kantoren. Dat is bepaald volgens de zogeheten NEN 12464-1 normering. Voor leerlingen en werknemers is de aanwezigheid van deze UGR<19 waarde in LED panelen erg prettig. Het zorgt namelijk voor een optimaal lichtcomfort en is niet hinderlijk voor je ogen. Ben je op zoek naar Noxion LED panelen van 30x120cm met een UGR<19 waarde? Klik dan hier.

Bespaar 50%

Stap over op LED! Dit biedt alleen maar voordelen, zoals met deze Noxion LED panelen een energiebesparing van ruim 50%. Er worden namelijk conventionele TL-armaturen van 4x18 Watt vervangen, terwijl het vermogen van deze LED panelen zelf slechts 36 Watt is. Dat is dus de helft minder! 

DALI dimbaar

Je hebt de mogelijkheid om deze Delta Pro V3 LED panelen te dimmen via DALI. Dit is één van de meest innovatieve systemen. Met DALI kun je meerdere LED armaturen tegelijk met elkaar laten communiceren. Dit alles kun je bovendien digitaal aansturen! 

Koel wit en warm wit licht

Wat betreft kleurtemperatuur kun je kiezen uit warm wit licht (3000 Kelvin) of koel wit licht (4000 Kelvin). Qua toepassing zijn er verschillen tussen beide lichtkleuren. Zo wordt warm wit licht vanwege zijn zachte tint vooral gebruikt in algemene ruimtes, zoals hallen, gangen, ontvangstruimten, kleedkamers en balies. Koel wit licht daarentegen is bevorderlijk voor de focus en concentratie. De tint van dit licht is iets frisser en natuurlijker. Je ziet LED panelen van 4000K vooral in klaslokalen, kantoren, showrooms, kapsalons en keukens.

Gaat 50.000 branduren mee

Je kunt een hele poos vooruit met deze duurzame LED panelen van topmerk Noxion. En wel 50.000 uur! Als we dat aantal omrekenen naar jaren dan gaat deze verlichting bij een gemiddeld verbruik van 60 uur per week tot wel 16 jaar mee! In tegenstelling tot conventionele verlichting is dat aanzienlijk langer, waardoor je op vele manieren fors zal besparen! 

Externe driver / snel geïnstalleerd

Bij de aankoop van een Delta Pro V3 Highlum LED paneel ontvang je een externe driver. Deze dien je aan te sluiten op het LED paneel. Dat doe je heel eenvoudig via de aansluitkabel in de hoek van het armatuur. Hulp nodig bij het installeren? Klik dan hier om onze handige instructievideo te bekijken. Wil je deze LED panelen graag ophangen met een pendelset? Kijk dan eens bij ons ruime assortiment aan Noxion accessoires.

5 jaar all-in garantie

Behalve alle eerder genoemde voordelen die LED verlichting met zich meebrengt, ontvang je bij de aanschaf van deze Noxion LED panelen 5 jaar Lampdirect all-in garantie. Ben je geinteresseerd in een offerte voor meerdere aantallen? Klik dan hier.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar