Noxion LED Railspot Spot Stella Grijs 24W 2000lm 36D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Specificaties Noxion LED Railspot Spot Stella Grijs 24W 2000lm 36D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave

Beschrijving Noxion LED Railspot Spot Stella Grijs 24W 2000lm 36D - 930 Warm Wit | Beste Kleurweergave

Goed om te weten

 • 35W CDM vervanger
 • Gaat 50.000 uur mee
 • Energielabel A
 • CRI > 90
 • Warm wit licht
 • Accent verlichting
 • Eenvoudige installatie
 • Andere variant nodig?

35W CDM vervanger

Deze railspot van A-merk Noxion is een energie-efficiënte vervanger voor conventionele 35W CDM lampen. Door het gebruik van LED technologie, verbruik je met deze railspot 31% minder energie. Door alle andere voordelen van LED verlichting zoals het energiezuinige karakter en lange levensduur ga je dit verschil dan ook zeker merken in je maandelijkse energiekosten!

Gaat 50.000 uur mee

Met een levensduur van 50.000 uur, gaat de Noxion railspot gemiddeld 4 keer langer mee dan zijn conventionele tegenhanger. In een kantooromgeving waar het licht gemiddeld 10 uur per dag aanstaan, resulteert dit in een levensduur van bijna 14 jaar! Hoewel de initiële investering hoger ligt bij LED verlichting, zal je dit door de lange levensduur al snel hebben terugverdiend.

Energielabel A+

Verlichting is voorzien van een energielabel. Hierbij geldt: hoe eerder in het alfabet, hoe zuiniger de lamp. Omdat deze railspot is berust met energielabel A+ ben je verzekerd van een van de meest zuinige lampen op de markt. Dit is dus een uitermate geschikte lamp wanneer je wilt vergroenen en bezuinigen op je energierekening.

CRI > 90

De colour rendering index (CRI), ook wel bekend als de kleurweergave van een lamp geeft aan hoe natuurgetrouw een lamp de kleuren van objecten weergeeft. Met een kleurweergave tussen 90-99 Ra, ben je met de Noxion railspot verzekerd van uitstekend licht waarmee objecten het mooist weergegeven worden. Onder dit licht is bijvoorbeeld een rode trui net zo rood als onder natuurlijk daglicht.

Warm wit licht

Deze Noxion railspot schijnt een warm wit licht uit (3000K), wat warm en aangenaam licht verschaft aan bijvoorbeeld etenswaren en producten. Je zorgt met warm licht dat producten zo aangenaam mogelijk voor de dag komen!

Accent verlichting

Met een gradenbundel van 36° en het feit dat het kantelbaar is, kan de Noxion LED railspot goed gebruikt worden als accentverlichting. Omdat het ook berust is met een uitstekende kleurweergave, is de railspot uitermate geschikt voor bijvoorbeeld musea om de focus te leggen op standbeelden of schilderijen, of om sieraden bij juweliers letterlijk in de ‘spotlights’ te zetten.

Eenvoudige installatie

Door het 3 fase railsysteem van de Noxion railspot Stella kan het aangesloten worden op ieder bestaand of nieuw railsysteem op fase 0,1,2 en 3. Zo wordt installatie zeer eenvoudig gemaakt!

Andere variant nodig?

Deze railspot heeft een grijze behuizing en vervangt conventionele CDM lampen van 35W. Ben je echter op zoek naar een railspot met een andere kleur of een uitvoering die 70W CDM lampen vervangt? Bekijk dan alle andere varianten van de Noxion LED Railspot Stella!

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Ben jij installateur of vakman?

 • Ontvang tot wel 20% volumekorting
 • Persoonlijk verkoopcontact
 • Gemakkelijk retourneren
Neem nu contact met ons op

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
Of voor grotere projecten en/of offertes op maat

Please wait, adding to cart...

Professioneel klantverzoek

Voor installateurs en elektriciens, maar ook voor bedrijven met grotere, regelmatige bestelhoeveelheden, bieden wij speciale zakelijke voordelen. Hierbij kun je denken aan tot wel 20% korting of aan een persoonlijk contactpersoon.

Wil je sneller met ons in contact komen? Dan kun je ons verkoopteam telefonisch bereiken op 088 - 310 00 06.

Deze optie is alleen voor vakmannen en bedrijven, gebruik deze niet als je een particuliere klant bent.

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.